kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 08.04.2020 13:25:39

NOVA SLUŽBA! Mandarić postregel s SPREMEMBO pri Olimpiji, trenerja, ki VODI na lestvici, POVIŠAL v ...

BOBO
Nova sprememba pri Olimpiji.

Izbruh koronavirusa? Ni problema! Vsaj za Milana Mandarića ne. Pri Olimpiji se tudi v teh dneh dogaja "na polno", zdaj je predsednik ljubljanskega kluba imenoval novega vodjo mladinskega pogona. To je postal Goran Stanković, sicer trener mladinske ekipe, ki vodi na lestvici mladinske lige.

"Po slovesu Fabijana Komljenoviča v lanskem novembru je začasno vlogo vodje mladinskega pogona NK Olimpija Ljubljana opravljal pomočnik članskega trenerja Nikica Milenković. Čas pa je, da mesto vodje prevzame oseba, ki bo v popolnosti prevzela to vlogo. Po tehtnem razmisleku smo se odločili, da bomo to nalogo zaupali osebi, ki se je v klubu že dokazala z dobrim delom ter rezultati," so sporočili iz Olimpije in dodali, da je Stanković postal vodja "celotnega mladinskega pogona". Bržčas to pomeni tudi, da bo imel nadzor nad vsemi selekcijami, tudi nad najmlajšimi, za katere bo vsaj do poletja skrbel KMN Olimpija s Hajrom Rizvićem na čelu. Toda NK Olimpija je enostransko prekinila pogodbo s KMN Olimpija, in sicer z upoštevanjem trimesečnega odpovednega roka.

"Vsi vemo, kako pomembno je, da ima klub lastne mlade kadre, da sam vzgaja bodoče šampione. S tem si zagotavlja varno prihodnost in na najboljši način popularizira nogomet v lokalnem okolju. Zato je zelo pomembno, da je vodenje mladinskega pogona v rokah pravega človeka, ki je svojo privrženost Olimpiji in nogometu večkrat dokazal. Stanković se je izkazal kot trener, sedaj pa ga čakajo še bolj odgovorne naloge in pri tem bo imel vso podporo kluba," je novo spremembo med zmaji pokomentiral Mandarić.

goran stankovic
NK Olimpija

Članki iz rubrike