sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
2 20.03.2020 11:58:50

Olimpija?! NOSIM JO V SRCU! Bivši član zeleno-belih iz Ljubljane javno priznal: VRNIL BI SE!

alesfevzer.com
Danijel Miškić še ni pozabil na Olimpijo.

Preden je zapustil Slovenijo, je z Olimpijo osvojil dvojno krono. Zdaj je Danijel Miškić v Rusiji, kjer igra za prvoligaški klub Orenburg, kjer mu družbo delata tudi Slovenec Žiga Škoflek in prav tako nekdanji član Olimpije Ricardo Alves. Toda čeprav sta in Slovenija in Ljubljana za Miškića, ki je pri nas igral tudi za Celje, že preteklost, je na glas priznal, da ni pozabil okolja, v katerem si je nekoč služil kruh. Še več, pravi, da in Ljubljano in Olimpijo nosi v srcu, zato bi se nekoč z največjim veseljem spet vrnil med zmaje.

"Mlada, najlepša leta življenja sem preživel v Sloveniji. Ogromno mi je dala. Vse. Nikdar je ne bom pozabil! Življenje nogometaša je, kakršno je. Šel sem v Rusijo, ker sem želel v boljšo ligo. Tukaj je vse v najlepšem redu, res se ne smem pritoževati. Toda Slovenija … Obožujem jo. In predvsem Ljubljano! Resnično. Tudi žena in starši. Ko sem igral za Olimpijo, so redno prihajali v Ljubljano. Zares jo nosim v srcu in vedno jo bom," je dušo v pogovoru za časnik EkipaSN izlil nogometaš sredine igrišča iz Hrvaške in nadaljeval: "V Ljubljano bi se takoj vrnil. In v Olimpijo. Zaradi življenja, zaradi vsega. Ta klub … Zame je nekaj posebnega. Verjetno tudi zato, ker prej nikjer nisem doživel tega, kar sem pri Olimpiji. Tudi Celje je dober klub, ampak tam nimajo toliko navijačev kot v Ljubljani. Lepo je bilo igrati v odličnem vzdušju. Pa potem večni derbiji … Noro! In ko hodiš po mestu, pa te ljudje prepoznajo. Vse to je razlog, zakaj mi je Olimpija ostala v srcu. Res mi je bilo lepo v tem klubu, zato tudi mislim zelo resno, ko pravim, da bi se vrnil k Olimpiji. Nekega dne. Zagotovo."

CELOTEN POGOVOR Z NEKDANJIM ČLANOM CELJA IN OLIMPIJE SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN! TODA OSTANITE DOMA, ZA SUPER UGODNO CENO JE EDINI SLOVENSKI ŠPORTNI DNEVNIK DOSEGLJIV TUDI V ELEKTRONSKI OBLIKI, IN SICER NA TRAFIKA24.SI!

miskic
alesfevzer.com

Članki iz rubrike