benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
2 05.03.2020 06:50:02

Kdo je RUŠIL HADŽIĆA?! Trener Olimpije UDARIL PO MIZI: Bilo je PRETIRANO! Ampak tudi MARIBOR...

Jurij Kodrun
Safet Hadžić ostaja v sedlu.

Olimpija je za petek sklicala medijski termin, na druženju z novinarji bo v vlogi trenerja spet - Safet Hadžić! To seveda ni presenetljivo. Oziroma je logično. Bi pa lahko bilo kaj hitro drugače, če Ljubljančani v torek ne bi premagali Aluminija. V Kidričevem so slavili z 2:1 in v hišo vnesli precej prepotrebnega miru. Po tekmi je Hadžić priznal, da je bilo dogajanje po porazu s Triglavom precej pestro in da mu niti najmanj ni bilo lahko.


"No, da sem si oddahnil … Rekel bom takole: bilo je težko. V prvi vrsti zaradi nekaterih mnenj in negativnih zadev, ki so se dogajale," je 51-letni ljubljanski strokovnjak v pogovoru za časnik EkipaSN priznal, da se je v ozadju dogajalo marsikaj, in nadaljeval: "Kljub vsemu sem vedno verjel in vedno bom verjel v te fante. Verjamem, da lahko dosežejo cilj, ki smo si ga zastavili. Poleg tega je bilo vse skupaj zares pretirano. Zaradi ene tekme, ki smo jo izgubili … Izgubljajo vsi, vse ekipe. Tudi Maribor, če želite. Ampak en poraz res ne bi smel biti problem. Le poglejte Real iz Madrida. Izgubil je z Levantejem, pa se je hitro pobral in nato zmagal na derbiju z Barcelono. Padci se dogajajo. Povsod. Nekateri pa bi prehitro sprejemali drastične, panične in negativne odločitve. Vsak klub, ki želi biti uspešen, bi moral stremeti predvsem k delu na dolgi rok."

Olimpijo v naslednjem krogu Prve lige Telekom Slovenije, kjer ima po spodrsljaju Maribora v Celju spet štiri točke naskoka pred vijoličastimi, čaka domača tekma z Muro, obračun bo na sporedu v Stožicah, začel se bo ob 20.15.

Članki iz rubrike