Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

Plastika morje Svet24.si

Prvi protiplastični sporazum: Od nafte do ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Alenka Marinič 1 Njena.si

Osebno: Alenka Marinič, kot je javnost ne pozna

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
4 21.02.2020 10:13:48

Amir DERVIŠEVIĆ brez dlake na jeziku: Povem vam, kaj si mislim o žaljivih GRAFITIH v Fužinah!

Grega Wernig
Za Amirja Derviševića bo sobotni derbi v Mariboru spet poseben.

Čeprav ne bo njegov prvi, daleč od tega, pa so večni derbiji za Amirja Derviševića vedno posebni. Tudi zaradi dejstva, da je Ljubljančan v dresu Maribora. Izkušeni vezist je v zadnjih nekaj sezonah nihal med statusom najboljšega igralca Maribora do B-ekipe, na derbiju pa bo tokrat prav gotovo eden od ključnih članov ekipe. 

V velikem intervjuju za Večer je med drugim spregovoril tudi o svoji izjavi, ki je dvignila ogromno prahu, in sicer, da v njegovih Fužinah ljudje navijajo zanj in ne za Olimpijo. "Mogoče niso dojeli, kaj sem hotel reči. Valjda bodo ljudje iz Ljubljane navijali za Olimpijo. Tudi moj sorodnik , ki je dolga leta za Olimpijo, ne bo nikoli za Maribor na derbiju. Ko igramo proti drugi ekipi , bo pa verjetno zame," je povedal Dervišević in se dotaknil tudi zloglasnih grafitov v Fužinah. 

Navijači Olimpije so namreč pred slabima dvema letoma dali Derviševiću jasno vedeti, kaj si mislijo o njem: "Derva, pi*ka prodana, ti si fužinska banana," je pisalo na enem grafitu, z drugim pa so mu sporočili: "Prodani fužinski sin, delaš se Štajercem fin." In podpis: Ultras Fužine.

"Mene niso zmotili, starše bolj. Cela uzbuna je bila po Fužinah. Grdo je, ko prideš do bloka in je vse porisano, se pa s tem nisem dosti obremenjeval. Zdaj je okej, še vedno lahko grem domov," je za Večer še izjavil Dervišević. 

Članki iz rubrike