sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
8 20.02.2020 11:27:17

Prestopna BOMBA iz Ljubljane! Olimpija dobila IZJEMNO OKREPITEV, pogodbo podpisal REPREZENTANT!

Martin Metelko
Roman Bezjak bo kariero nadaljeval v dresu Olimpije.

Tik pred začetkom drugega dela sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije je Olimpiji uspel veliki met. Novi član Ljubljančanov je postal Roman Bezjak, ki se je po naših zanesljivih informacijah danes z zmaji dogovoril za sodelovanje do konca aktualne sezone. Olimpija zdaj lovi rok za registracijo svoje nove okrepitve. Klubi v PLTS imajo le še danes in jutri čas za to, potem kadrovanje ne bo več možno. Če bo Bezjak pravočasno registriran, bo lahko za Olimpijo debitiral že na večnem derbiju, če ne bo, potem bo prestop tako ali tako padel v vodo. No, časa za ureditev vse potrebne dokumentacije je vendarle še dovolj ...


Bezjak, slovenski reprezentant, ki je v dresu z državnim grbom odigral 33 tekem in zabil 5 golov, je bil trenutno na trgu prostih nogometašev. Nedolgo tega se je na Cipru dogovoril za predčasno prekinitev sodelovanja z APOEL-om, potem se je govorilo tudi, da bi lahko odšel na Rijeko. Hkrati naj bi imel na mizi ponudbo Pescare, toda na koncu se je za sodelovanje dogovoril z Olimpijo. Ta je prestop že uradno potrdila.

Ljubljančani so se z Bezjakom spogledovali že pred časom, toda takrat do prestopa ni prišlo. Korošec je tedaj raje ostal na Poljskem pri Jagiellonii. Tridesetletni napadalec, ki lahko igra tudi na krilu, je bil v svoji karieri še član Celja, Ludogorca, Rijeke in Darmstadta.

Članki iz rubrike