evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

jb
jb
0 31.01.2020 09:54:12

Olimpija MOLČI, toda v Turčiji ga ni! Hadžić očitno PREČRTAL vezista, ki je v TEŽAVAH, saj ...

Jurij Kodrun
Kaj se dogaja z Goranom Brkićem?

Tudi to je Olimpija. Klub, ki veliko skriva. Pred odhodom v Turčijo so Ljubljančani na svoji spletni strani končno razkrili, kdo odhaja na priprave v Belek, ob tem pa povsem zamolčali, kaj se dogaja z Goranom Brkićem.

Srbski vezist je bil v prvem delu aktualne sezone posojen Triglavu. Toda v Kranju je ostal le do konca preteklega leta, nato pa se je vrnil v Ljubljano. Do včeraj je redno treniral s soigralci in tudi igral na prijateljskih tekmah. Med drugim je na obračunu z Dinamom II zabil lep gol iz prostega strela. Potem pa je včeraj napočil čas odhoda v Turčijo, Brkića pa ni bilo med potniki! Osemindvajsetletnik je ostal v Ljubljani, Olimpija pa ob tem navijačem ni ponudila nikakršnega pojasnila, zakaj je tako. V novici o odhodu v Turčijo Brkić ni omenjen niti z besedo! Da se tako ne dela, je kristalno jasno, ampak saj smo že vajeni, da so zmaji mojstri skrivalnic. Včasih se zdi, kot da bi pred javnostjo najraje skrili prav vse, kar se dogaja v klubu …

Vseeno pa informacije prihajajo v javnost, in kar zadeva Brkića, je že nekaj časa slabo varovana skrivnost, da pri trenerju Safetu Hadžiću ni ravno najbolje zapisan. Zanimivo, ko je bil trener Robert Pevnik, je bil eden ključnih mož Olimpije. Pred letom dni je tako podpisal celo novo pogodbo! Potem pa je za trenerja prišel Hadžić in Brkić je postal bolj kot ne odvečen član zeleno-belih. To, da je ostal doma, je verjetno zadnji znak, da ga je Hadžić dokončno prečrtal. Predčasna prekinitev pogodbe je verjetno naslednji korak. Brkićeva težava je le to, da je v tej sezoni že igral za dva kluba; do poletja torej ne more za nikogar več. Edina rešitev zanj je odhod v državo, kjer se bo nova sezona šele začela. V Evropi so takšne države Švedska, Finska, Norveška, Estonija … Prav zato, ker je že igral za dva kluba, naj bi mu pred kratkim padel v vodo prestop na Ciper k Apollonu.

goran brkic
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike