Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
2 22.01.2020 11:35:58

IZVEDELI SMO! Ante Šimundža dobil MIKAVNO PONUDBO in že sprejel odločitev ...

Aleš Cipot
Ante Šimundža ima kakopak ogromno zaslug za to, da se nova zgodba v Fazaneriji razvija oziroma stopnjuje na želeni način. Njegovo delo preprosto ne more ostati neopaženo, zato pač nismo bili presenečeni, ko nam je na uho prišla informacija, da je pred kratkim dobil mamljivo ponudbo za zamenjavo klubskih barv.

Dogajalo se je daleč od oči javnosti, toda informacija prihaja iz zanesljivega vira in pravi, da je Ante Šimundža pred kratkim dobil nadvse zanimivo ponudbo, da se poslovi od projekta v Fazaneriji in se loti novega izziva v tujini. V želji, da bi izvedeli kaj več, smo o tem povprašali glavnega igralca te zgodbe. "Prosim?" je bil ob srečanju v prekmurskem nogometnem hramu prvi odziv 48-letnega strokovnjaka, ki pa ni potreboval dolgo za spoznanje, da vemo, da se je nekaj v tej smeri res dogajalo. "Ah, pustite to," je ob nasmehu pristavil trener Mure in ni ponudil časa za dodatna vprašanja. Za nadaljnje vrtanje ni bil na voljo, saj je odvihral svojim obveznostim na igrišču naproti.

Potrditve zgodbe torej nismo dobili, vendar je nekdanji odlični napadalec ni niti zanikal, kar nikakor ni zanemarljivo. Kdo so snubci, nam sicer ni uspelo izvedeti, zato pa je popolnoma jasno, da ponudba vendarle ni bila dovolj mamljiva, da bi Anteja Šimundžo napeljala k naslednjemu koraku v njegovi karieri. Ni ga 'vrgla na rit', po zgolj krajšem premisleku jo je zavrnil in zdaj ni nikakršnega dvoma več, da bo svoje poslanstvo nadaljeval na ravnici, navijači pa si lahko oddahnejo. Do naslednje ponudbe za njihovega ljubljenca ... In bržčas bo prišla že kmalu, saj je kot na dlani, da je 'rokopis' v Fazaneriji sijajna reklama za ambicioznega strokovnjaka, ki se je povrhu vsega z Mariborom uvrstil v ligo prvakov in ima izkušnje iz skupinskega dela najprestižnejšega tekmovanja. Takšni trenerji so seveda iskani, a prav tako drži, da bi morala biti ponudba, ki bi Anteja Šimundžo prisilila v odločitev za odhod, zares »močna«. Iz Mure gotovo ne misli oditi kar tako; do zdaj je črno-bele v svojem drugem obdobju v Murski Soboti v zadnjih dveh letih in pol vodil na 101 uradni tekmi v vseh tekmovanjih. Muraši so pod njegovim vodstvom zmagali 52-krat, 26 dvobojev se je razpletlo brez zmagovalca, po 23 pa so Prekmurci igrišče zapuščali sklonjenih glav.

Članki iz rubrike