1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
1 18.11.2019 07:10:50

STEBER slovenske lige RAZKRIL: Moj sorodnik igral za MAN UNITED, če bi me poklical ZAHOVIĆ, pa bi ...

Drago Wernig - TAKA
Oglasil se je branilec Aluminija.

Da je Aluminij hit sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije, ni dvoma. Da je eden najzaslužnejših za odlične rezultate tega kluba tudi Ilija Martinović, drži kot pribito. Visokorasli branilec je pravi steber slovenske lige, tudi po njegovi zaslugi je Aluminij na 17 tekmah prejel le 15 golov, kar je najmanj med vsemi. Toda kako je Martinović sploh zašel v slovensko ligo? Zgodba o tem je zanimiva.


"Nikola Jovanović, ki je igral za Crveno zvezdo in Manchhester United, je moj sorodnik. On mi je pomagal, da je bila ta pot v okolje, v katerem sem želel pokazati svoje kvalitete in kjer se bom lahko izpopolnjeval, malo krajša. Prek njega sem prišel do Aluminija, o katerem nisem vedel veliko, prav tako ne o Kidričevem. Vse to, kar se je zgodilo za tem, je zelo olepšalo sliko. Nisem pričakoval, da se bom v tem okolju tako dobro znašel," je v pogovoru za Večer razkril nogometaš iz Črne gore.

Pa bi v Sloveniji igral še za koga drugega? Recimo – Maribor?! "Če pokliče takšen klub, je težko zavrniti poziv. Ima izjemne štoperje. Vsi igralci so tam zaradi kakovosti. Saša Ivković je bil najboljši štoper lige, dokler ni odšel. Dobro bi razmislil, ampak to, da pokliče takšen klub, se zgodi enkrat v karieri," je za Večer še dejal 25-letni nekdanji nogometaš Lovčena, ki v Sloveniji igra od julija 2017 dalje.

Članki iz rubrike