Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
10 17.10.2019 11:44:23

Mitrović OSUPNIL: Poglejte, kaj so mi navijači Olimpije naredili v GARAŽI! In hvala VIOLAM za ...

NK Maribor
Nemanja Mitrović razkril nekaj zelo zanimivega.

Nekdanji kapetan Olimpije, zdaj pa steber obrambe Maribora Nemanja Mitrović je v intervjuju za Večer razkril številne zelo zanimive stvari. Znova se je dotaknil sovražnega sprejema v Ljubljani na prvem večnem derbiju, ki ga je odigral v vijoličastem dresu, in govoril o obešeni lutki z njegovim dresom sredi slovenske prestolnice. 

"Obešena lutka me ni bolela, ker v tistem obdobju nisem spremljal novic na spletu in v časopisih. Bolj je bolelo moje doma, sorodnike. Oni so bili bolj navezani, bolj žalostni zaradi teh stvari," je povedal Mitrović. In za vroč sprejem na večnem derbiju dejal: "Iskreno, mislil sem, da bo še slabše. Na začetku sem dobival esemese, pisalo se je po blokih, garažah, povsod po Ljubljani in Domžalah … Zdaj je še kar dobro izpadlo. V Ljubljano niti ne hodim preveč. Živim v Mariboru, otroka imam tukaj v vrtcu, žena je z mano. Vse smo uredili." 

Visokorasli osrednji branilec je bil deležen toplega sprejema v štajerski prestolnici, kar ga je presenetilo. Jasno, nekoč je bil pač ne samo član, temveč kar kapetan Olimpije. "Ker sem štiri leta igral za Olimpijo, so me s sprejemom presenetili. Lahko rečem samo: hvala Mariboru, Violam in vsem navijačem." 

Članki iz rubrike