atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
17 17.10.2019 09:25:01

Podjetje Nike je ŽE UKREPALO! Olimpija v vse večjih težavah, dolgovi iz dneva v dan večji, klubi grozijo ...

Jurij Kodrun
Medtem ko trener Safet Hadžić še naprej dovolj dobro vodi člansko ekipo, da ta po trinajstih krogih slovenskega prvenstva na lestvici zaseda prvo mesto, ima uprava Olimpije iz tedna v teden večje težave.

Ne zgolj z zagotavljanjem plač svojim zaposlenim, med katere seveda spadajo tudi oziroma predvsem nogometaši, marveč tudi z ohranjanjem kluba pri življenju. Minus na bančnem računu je pač vse večji, dolgovi se kopičijo, okostnjaki pa iz omare padajo kot po tekočem traku. 

NI GA RESNEGA MENEDŽERJA, KI BI ŠE ŽELEL DELATI Z MANDARIĆEM

Vsi, ki so se znali prebiti do Mandarića in ga prepričati, da bo imel od njih korist, so dobro zaslužili. Vrsta tistih, ki zaman čakajo na poravnavo dolgov, pa je ob tem vse daljša. Nedolgo tega je potekla pogodba, ki jo je Olimpija podpisala z uradnim opremljevalcem, podjetjem Nike. Ta je ni želel podaljšati, ker mu je klub dolžan kar precej denarja – več kot 100.000 evrov. Na srečo imajo Ljubljančani v skladišču še vedno dovolj robe, zato se ni bati, da bi nogometaši Olimpije kar sredi sezone zamenjali drese oziroma igrali v istih, dokler ti ne bi razpadli.

Nike je le eden od številnih, ki jim Olimpija kaj dolguje. Na tem seznamu je Javni zavod Šport Ljubljana, ki upravlja objekte v uporabi Olimpije, prav tako varnostna služba, ki je že zagrozila, da ne bo več opravljala storitev na tekmah, nemalo pa je tudi klubov, ki zaman čakajo na dan, ko bodo Ljubljančani izpolnili, kar bi morali.

VEČ O DOGAJANJU V OLIMPIJI, FINANČNIH TEŽAVAH IN DOLGOVIH SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike