Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 19.09.2019 14:03:23

Pri Olimpijo preživljal PRAVO KALVARIJO, zdaj postal novi član TEKMECA zmajev v PLTS

Grega Wernig
Rudar ima novega branilca.

K Olimpiji ga je pripeljal Nenad Protega, prišel je kot mladi reprezentant Slovenije in tudi kot branilec, ki precej obeta. Toda Leo Ejup je v Ljubljani preživljal pravo kalvarijo. Član kluba iz slovenske prestolnice je bil od poletja 2016 dalje, ko je prišel iz novomeške Krke, ko mu je po koncu pretekle sezone potekla pogodba, je imel v statistiko pri Olimpiji vpisanih – nič nastopov! Da, prav ste prebrali, v treh letih za zmaje ni zaigral niti enkrat. Vmes je bil posojen Radomljam in Krškemu, vmes je bil tudi poškodovan, zdaj pa ima končno novega delodajalca.

ejup
nkolimpija.si

Petindvajsetletnik bo kariero nadaljeval pri klubu iz Prve lige Telekom Slovenije, danes je namreč uradno postal novi član Rudarja iz Velenja. Zanimivo, prav slednji bo danes nasprotnik Olimpije v pokalu, toda Ejup še ne bo igral, saj ga Nogometna zveza Slovenije še ni registrirala kot novega člana Rudarja.

"Ko sem dobil klic uprave Rudarja, če bi prišel v Velenje, nisem okleval niti minute. Rudar je klub in ime, ki v Sloveniji nekaj pomeni in vsi se zavedamo, da ne spada na to mesto na lestvici. Soigralci so me lepo sprejeli in verjamem, da se bomo v prihajajočih tekmah veselili novih pozitivnih rezultatov," je ob prihodu na stadion Ob jezeru povedal Ejup.

leoejup
NK Rudar

Članki iz rubrike