stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rb
rb
0 17.09.2019 11:23:08

RAZKRIVAMO! Zakaj je bila VELIKOST KOREOGRAFIJE Black Gringosov problem? TO JE RAZLOG

Grega Wernig
Nedeljski dogodki v Fazaneriji še vedno burijo duhove.

Bojkot tekme Mura – Tabor oziroma protestni odhod Black Gringosov s stadiona je na ravnici še vedno pogosta tema pogovorov. Vodstvo soboškega prvoligaša je dogodek obžalovalo in napovedalo sestanek z navijači ter pristojnimi organi, svojo resnico so predstavili tudi člani navijaške skupine.

Kot je znano, je spor zanetila odvzeta koreografija. "Namenjena je bila našemu rojstnemu dnevu, varnostna služba pa jo je odvzela zaradi, po njihovem mnenju, velikosti. Naj povemo, da je šlo za eno od naših manjših koreografij in niti približno ni bila bila tako velika, kot na zadnji tekmi proti Mariboru," so v svojem sporočilu med drugim zapisali Black Gringosi.

Da bi bila lahko problem velikost koreografije? Strinjali se boste, da je slišati najmanj čudno, ampak po naših informacijah ima velikost tudi ozadje. Dobili smo namreč namig, kaj naj bi bil pravi razlog, zaradi katerega so možje postave nasprotovali temu, da bi navijači čez tribuno razvili velik transparent in se z njim posledično prekrili. Neuradne informacije pravijo, da so takšno kuliso bojda preprečili s pojasnilom, da bi temu gotovo sledilo tudi prižiganje bakel (navijači naj bi jih tako ali tako pretihotapili na tribuno) in potemtakem policisti ne bi mogli identificirati kršiteljev ter jim spisati plačilnih nalogov … Naj si vsak ustvari svoje mnenje.

Članki iz rubrike