volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
6 16.09.2019 10:09:32

Mandarićev PEKLENSKI NAČRT! Takole bo Olimpija PREŽIVELA: PRODAJAM VSE, kar …

Jurij Kodrun
Milan Mandarić se umika iz Slovenije.

Milan Mandarić se v zadnjih dneh spet redno pojavlja v medijih. V petek je gostoval v časniku Delo, za vikend na RTV Slovenija, zdaj se je spet znašel na straneh omenjenega slovenskega časnika. Vnovič je priznal, da finančno stanje Olimpije ni rožnato, a je tokrat ponudil tudi rešitev, kako bo poskrbel, da bodo zmaji preživeli. No, sicer le do konca leta, pa vendarle.


"Prodajam vse, kar imam v Sloveniji. Kupnina bi morala zadostovati za financiranje kluba do konca leta," je Delu zaupal predsednik kluba iz Ljubljane. Mandarić prodaja zgradbo Dalmatinka v središču Ljubljane, zanjo naj bi zahteval več milijonov evrov, zaslužek se mu obeta tudi, če bo prodal zemljišče, ki ga ima v Kopru. Vprašanje seveda le, če bo vse, kar ima, prodal dovolj hitro. Olimpija pač krvavo potrebuje denar. Mandarić, ki pravi, da je v Olimpiji vložil že vsaj 15 milijonov evrov svojega denarja, je priznal, da klub vsak mesec za obratovanje potrebuje po pol milijona evrov.

To, da Mandarić prodaja vse, kar ima v Sloveniji, je seveda kronski dokaz želje, da bi se dokončno umaknil iz Olimpije. To je prevzel leta 2015; nekaj časa sta se v klubu cedila med in mleko, zdaj pa plače redno zamujajo, ogromno je tudi neplačanih računov, ki kot Damoklejev meč visijo nad zeleno-belimi.

Članki iz rubrike