stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 20.08.2019 10:38:25

NORO! Ne boste verjeli, kaj MURA IN PREKMURCI pripravljajo za sobotno pot v Ljubljano! VSI MORAJO ...

Jurij Kodrun
Mura in Prekmurci se pripravljajo na novo invazijo na prestolnico.

V prejšnji sezoni je množični obisk obračuna z Olimpijo v Stožicah fantastično uspel, tokrat pa Prekmurci pripravljajo nekaj podobnega in so se zadeve lotili še bolj načrtovano, še bolj spektakularno. Klub in organizirani navijači so že objavili vsa potrebna navodila; v njih med drugim piše, da se morajo vsi, ki bodo potovali v dodatnih avtobusih ali kombijih prijaviti s številom teh vozil, zato da bo celotna prekmurska odprava organizirala spektakularen konvoj. 

V Murski soboti seveda ponovno vlada evforija po zaporednih dobrih predstavah in ob dejstvu, da bi Mura, če bi odigrala enako tekem kot konkurenca, lahko celo vodila na lestvici. Obetajo se torej neverjetni prizori na poti proti Ljubljani, zagotovo pa se posledično obetajo tudi novi neverjetni prizori na gostujoči tribuni. Navodila, ki jih je objavila Mura, pa vam spodaj podajamo v celotnem obsegu in brez posegov vanje. 

Čas je za novo črno-belo invazijo!

Za Muro je uspešen uvod v prvenstvo, kjer po šestih krogih črno-beli s tekmo manj zasedajo visoko tretje mesto in so zraven vodilnega Aluminija še edino neporaženo moštvo.

Vse to je odlična popotnica za sobotno gostovanje v Stožicah, kjer se bodo Muraši ob 20.15 pomerili z drugouvrščeno Olimpijo. Zanimanje za tekmo med privrženci Mure je izjemno in čas je za novo črno-belo invazijo v Ljubljani!

Prodaja vstopnic za Murin sektor poteka v baru na stadionu vsak dan med 14. in 20. uro. Klub organizira tudi avtobusni prevoz in vse kaže, da bo tudi tokrat v Ljubljano krenilo več avtobusov z najboljšimi navijači v državi!

Cena vstopnice za Murin sektor je 8 evrov, cena paketa (vstopnica + avtobusni prevoz) pa 23 evrov.

Vse, ki organizirate prevoze na lastno pest obveščamo, da morate v baru na stadionu do petka sporočiti število avtobusov oziroma kombiniranih vozil. Pot navijačev Mure bo tudi tokrat potekala v konvoju, s skupnim zbirališčem.

Vsi v Ljubljano!  

Značke: mura, ljubljana, prekmurci

Članki iz rubrike