franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
0 17.08.2019 13:55:30

Se bo Slovenija spet ČUDILA MURAŠEM? Takšni so obeti, v FAZANERIJI pa bodo tako počastili PREKMURSKI praznik ... (video)

Aleš Cipot/Fotolens
Črno-beli se bodo v nedeljo udarili z Velenjčani, navijačem pa misli že uhajajo tudi v naslednji krog.

Ante Šimundža in njegovi varovanci so z mislimi kakopak zgolj pri nedeljski preizkušnji z Rudarjem. Črno-bela slačilnica verjame, da bodo tudi navijači znova prispevali svoj delež k želenem uspehu, nekaterim privržencem prvoligaša iz prekmurske prestolnice pa misli že uhajajo tudi k naslednjem krogu, ko bo Mura gostovala v Stožicah.

Bi se lahko ponovila zgodba iz lanskega novembra, ko se je zgodila prekmurska invazija na Ljubljano. Za muraše je stiskalo pesti skoraj dva tisoč ljudi, čemur se je čudila vsa Slovenija … Ali bi se lahko ponovila v tolikšni meri, je prezgodaj in v tem trenutku nehvaležno napovedovati. Bržčas bo to odvisno tudi od razpleta dvoboja s knapi, a kakorkoli, zgodila se bo precej množična selitev navijačev z ravnice na največji stadion na sončni strani Alp.

Vstopnice za dvoboj z Olimpijo si vsi tisti, ki jim srce bije za Muro, že lahko zagotovijo v klubskem baru v Fazaneriji. Njihova cena je osem evrov, klub pa bo tudi tokrat organiziral avtobusni prevoz; za paket 'vstopnica + prevoz' je treba odšteti 23 evrov.

Na tekmi z Rudarjem pa bodo muraši zaznamovali tudi 100-letnico združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom; ob polčasu bodo izžrebali srečnega dobitnika navijaških artiklov v vrednosti 100 evrov!

Članki iz rubrike