901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

rb
rb
0 14.08.2019 16:33:39

Tega o prestopu zvezdnika Domžal NISTE VEDELI: Belgijci navdušeni, Jamajčan zavrnil 'napad' FRANCOZOV!

Dvomov že nekaj dni ni bilo, medtem je Shamar Nicholson tudi uradno postal nekdanji napadalec Domžal. Kariero bo nadaljeval v dresu Charleroija, po opravljenih zdravniških pregledih je točno ob 15. uri z belgijskim prvoligašem podpisal štiriletno pogodbo.

»Shamar je pri nas preživel lepo obdobje, v katerem se je privadil na evropski slog nogometa in življenja, obenem pa izjemno napredoval. Odlične predstave tako na zlatem pokalu kot tudi naših evropskih tekmah so privedle do velikega zanimanja zanj. Prejeli smo številne ponudbe, na koncu pa smo se skupaj z igralcem odločili za odhod v Belgijo. Z vsakim prestopom premikamo mejnike tudi z višino odškodnine, s katero smo izjemno zadovoljni, saj je bil to tudi predpogoj, da smo se v tem trenutku odločili za prodajo. Nicholsonu se zahvaljujemo za izjemne nastope in odnos do našega dresa, v prihodnje mu želimo veliko uspehov, vedno pa bo njegov evropski drugi dom v Domžalah,« se je odzval športni direktor dvakratnih slovenskih prvakov Matej Oražem.

Časnik Le Soir je poročal, da naj bi bila vrednost prestopa 1,4 milijona evrov, hkrati menda Domžalčanom pripada 10-odstotni delež od naslednje prodaje. Ob tem pa so belgijski mediji pohvalili 22-letnega jamajškega reprezentanta, ker je bil mož beseda. Držal je obljubo, ki jo je dal vodilnim možem Charleroija, čeprav ga je vmes 'napadel' tudi Monaco, ki ga je sicer želel najprej posoditi v Cercle Brugge, po naših informacijah pa sta bila v 'finalnem izboru' še Rosenborg in Vitoria Guimaraes.

Članki iz rubrike