nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
3 30.07.2019 12:32:41

SAMOZAVESTNI Darko Milanič je razkril TAKTIKO pred tekmo s ŠVEDI: Ne smemo dovoliti, da ...

Martin Metelko
Trener Maribora Darko Milanič je odločno dejal, da gre ekipa v Stockholm po zmago.

"Pričakujemo zahtevno tekmo, polno tempa, morali bomo igrati odločno in zelo pametno. A gremo na zmago. Rezultat s prve tekme je za nas pozitiven, kar je pomembno. To je švedski prvak, je kakovosten, a gremo, kot sem dejal, v Stockholm po zmago," je pred odhodom vijoličastih na mariborskem letališču dejal Milanič.

"Tehnično smo boljši, na prvi tekmi se je to videlo, bili smo zelo dobri. A smo prejeli nepotreben zadetek, ker smo bili tedaj malo preveč odprti. Tega ne smemo dovoliti. Bodo pa hiteli in skušali vsiliti svoj način igre. Morali bomo biti pametni in igrati našo igro. Devetdeset minut je dolgo, v prvem krogu je bilo v prvem polčasu videti, kot da so bili Švedi brez možnosti, pa se je potem zgodilo drugače. Tega preobrata ne smemo dopustiti. Prav tako jim ne smemo dovoliti igrati po globini, ko igrajo enostavno z 'vtekanjem', z veliko predložki in veliko prekinitvami v napadu," je del taktike opisal mariborski strateg.

"Igrali bomo sedmo tekmo v zelo kratkem času, tega tudi mi nismo navajeni. A tako je, glave moramo imeti prave in verjeti, da lahko zmagamo. Njihovi navijači si želijo zmago, a če jih umiriš, potem na igrišču to čutiš tudi pri navijačih, in to moramo delati," še meni Primorec.

Članki iz rubrike