sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
3 29.06.2019 14:01:28

Nova IZJEMNA OKREPITEV DOMŽAL! Ali Slovenija dobiva TRETJEGA KANDIDATA ZA NASLOV!?

Jurij Kodrun
Domžale še naprej zelo všečno zlagajo igralski mozaik.

Potem ko so konec preteklega delovnega tedna Domžalčani udarili z nakupom za slovenske razmere zvezdniškega vratarja Gorice Gregorja Sorčana, so danes pripeljali še enega igralca, ki je močno opozoril nase v slovenski ligi. Iz Krškega je v rumeno družino prišel francoski vezist Marco da Silva, ki ima 23 nastopov v francoski prvi ligi, med drugim pa je znan po odličnem izvajanju prostih strelov. 27-letnik je v Krškem odigral 38 tekem v slovenski ligi.

"Odločitev, da se pridružim Domžalam, je bila relativno preprosta. Vem, da moštvo vodi izjemen trener, ki me je navdušil s svojim pogledom na nogomet. Na splošno sem o klubu slišal veliko pozitivnih stvari, pa tudi na zelenici, takrat še v vlogi tekmeca, sem imel sam možnost spoznati, da se tukaj res dobro dela. Veselim se nastopanja v rumenem dresu, želja pa je seveda boj za vrh in priti čim dlje v Evropi," je po podpisu dveletne pogodbe za uradno klubsko spletno stran dejal Francoz. 

Prvi zvezdnik Domažl Senijad Ibričić je v zaključku prejšnje sezone dejal, da si želi osvojiti naslov slovenskega prvaka in da bo to skušal storiti v dresu Domžal. Kdo ve, morda je vedel, o čem govori. O sestavljanju zelo dobro vodene ekipe in aktualni klubski politiki se nekateri že sprašujejo, ali Slovenija dobiva tretjega kandidata za naslov oziroma ali bi se Simon Rožman s svojimi Domžalami lahko enakovredno kosal z Mariborom in Olimpijo.    

Članki iz rubrike