nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

rb
rb
1 10.06.2019 10:51:49

Kaj se dogaja v VELENJU? Klub bi moral že podpisati pogodbo s TRENERJEM, toda ...

Jurij Kodrun

Velenjčani so v prejšnji sezoni kar nekaj časa trepetali za svojo prvoligaško usodo, toda zamenjava na trenerski klopi je pomenila odrešitev. Marijan Pušnik je svoje mesto prepustil svojemu pomočniku Almirju Sulejmanoviću, ki knapov ni le vrnil v življenje, ampak jih je prerodil in poskrbel, da so bili presenečenje končnice prvenstva.
"Dogovarjamo se za nadaljevanje sodelovanja in menim, da smo blizu dogovoru. Rešiti moramo le še nekatere malenkosti," je v izdihljajih pretekle sezone povedal Almir Sulejmanović in tako je bilo logično sklepati, da je le še vprašanje dni, kdaj bo podpisal novo pogodbo. Toda pri vprašanju dni je ostalo vse do danes …
"Ne, pogodbe še nismo podpisali," nam je včeraj dopoldne potrdil nekdanji branilec, ki pa bo danes z zeleno-črnimi začel priprave na novo sezono. "Pogodbo imam sklenjeno do konca meseca in seveda moram opravljati svoje obveznosti," je povedal Sulejmanović in kakopak nas je zanimalo, kaj ovira sklenitev dogovora. "Še vedno se pogovarjamo. Klub bi rad, da podaljšam sodelovanje, tudi jaz si želim nadaljevati delo, toda nekatera vprašanja so še vedno odprta. Sem zagovornik tega, da morajo biti zadeve natančno dorečene. Da vsi skupaj vemo, kako in na kakšen način lahko delamo," je pojasnil ambiciozni strokovnjak.

Članki iz rubrike