profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
1 05.06.2019 08:09:06

Olimpija mu je ponudila NOVO POGODBO, toda ... Branilec KOLEBA, saj ima tudi ponudbo iz TUJINE

m24.si
Bo Dino Štiglec podaljšal pogodbo z Olimpijo?

Ko sta se pretekli četrtek večna slovenska nogometna rivala Olimpija in Maribor med sabo udarila na celjskem stadionu, in to za pokalno lovoriko, ki je po razburljivih devetdesetih minutah romala v Ljubljano, je bilo na tribunah nič koliko oglednikov tujih klubov. Med temi je sedel tudi Dariusz Sztylka, nogometni funkcionar, ki pri poljskem klubu Slask iz Vroclava opravlja naloge športnega direktorja.

Sztylka je v knežje mesto pripotoval z jasnim namenom – na lastne oči se prepričati, ali je nogometaš Olimpije, ki se je znašel na seznamu želja poljskega prvoligaša, dejansko dovolj dober zanje. S kakšnimi občutki se je vrnil domov, kakopak ve samo on. Dejstvo je, da Štiglec ni bil mož odločitve, a hkrati drži, da niti po naključju ni bil najslabši na igrišču. S soigralci iz obrambe je bolj kot ne zaprl poti do gola Olimpije, Mariborčani so bili večji del pokalnega derbija nenevarni za Nejca Vidmarja. Toda glede na poročanje poljskih medijev omenjeni predstavnik Slaska, kluba, s katerim sta leta 2012 državna prvaka postala Dalibor Stevanović in Rok Elsner, kasneje pa je njegov dres nosil tudi Boban Jović, Celja ni zapustil razočaran. Slask naj bi namreč še naprej resno razmišljal o Štiglecu in ni nemogoče, da sta se obe strani zdaj, ko je sezone 2018/19 uradno konec, že sestali. In to brez vednosti Olimpije. Slednja je v položaju, ko ne odloča več o Hrvatovi prihodnosti, saj je Zagrebčan v zadnjem mesecu svoje pogodbe z Olimpijo. To z drugimi besedami pomeni, da ima povsem proste roke pri iskanju novega delodajalca.

ŠTEVILKE SO SE SPREMENILE
Ali bo kariero dejansko nadaljeval na Poljskem, kamor bi se lahko preselil tudi Asmir Suljić, je kakopak še prezgodaj govoriti. Tudi zato, ker Olimpija po naših informacijah ni rekla zadnje. Kot smo izvedeli, je Milan Mandarić s svojimi najtesnejšimi sodelavci sprejel odločitev, da bo klub Štiglecu ponudil novo pogodbo.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

stiglec
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike