Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
7 20.05.2019 10:05:41

PEKLENSKI NAČRT: Darko Milanič razkril, da bo cel klub pomagal Luki Zahoviću ...

alesfevzer.com
Pri Mariboru imajo do konca sezone še dva cilja.

Prvi cilj vijoličastih je vsekakor povezan z osvojitvijo dvojne krone. Mariborčane čaka 30. maja v Celju še zadnji večni derbi v sezoni, v finalu pokala bodo poskušali Štajerci po prvenstveni lovoriki osvojiti še pokalno. 

Ob tem pa imajo Mariborčani še en cilj, in sicer želijo imeti najboljšega strelca prvenstva. Trenutno se zdi, da je v konkurenci ostal le še Luka Zahović, ki ima na svojem kontu 15 golov, zadnja dva je zabil v zadnjem krogu proti Triglavu. 



"Upam, da bo najboljši strelec iz naših vrst. Vsak trener navija za svojega. Vsi iščemo motivacijo za preostala srečanja. In ena izmed motivacij je tudi ta. Da vidimo napadalce, da jim poskušamo pripraviti čim več priložnosti. Tokrat je Luka zadel dvakrat, ima še dve tekmi na voljo in upam, da bo na koncu prvi strelec lige," je dejal Milanič. In torej razkril, da bodo vijoličasti nogometaši na vsak način pomagali Zahoviću, da postane najboljši strelec lige. 

In razložil, zakaj tudi tokrat niti minute ni namenil mlademu napadalcu Nardinu Mulahusejnoviću: "Tokrat sem mu hotel ponuditi priložnost, vendar se je na tekmi zgodilo, da je Luka bil tako blizu temu, da bi dosegel še kak gol. Ko je zabil drugi gol, ga nisem hotel menjati, saj je imel možnost, da zabije tudi tretjega. Tavaresa smo nujno potrebovali, kajti če njega ni, je potem težko priti v napad. Manjkal nam je 'medprostor', ko smo igrali z dvema napadalcema, so imeli tekmeci v sredini višek. S Tavaresom je bilo vse skupaj drugače. Nardin je bil ves čas v mojih mislih. Dela izredno dobro, napredoval je in dobil bo priložnost." 

Članki iz rubrike