901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
24 17.03.2019 10:49:17

NEOKUSNA in ŽALJIVA gesta Milca! Skupaj z Violami je po tekmi TAKOLE razjezil vse Ljubljančane!

Grega Wernig
To je bilo neokusno.

Nogometaši Maribora so včeraj iztržili remi z 0:0 na gostovanju v Ljubljani in tako ohranili velikanskih 10 točk prednosti pred večnimi rivali. Ker je do konca ostalo le še 13 krogov in ker je prednost zares ogromna, se zdi, da je bitka za naslov državnega prvaka zaključena. 

Zato ne čudi zadovoljstvo mariborskih nogometašev po koncu tekme, ki so bili nad osvojeno točko več kot navdušeni. Vseeno je Martin Milec, desni bočni branilec, ki se je vrnil po večmesečni pavzi zaradi poškodbe, šel pri proslavljanju točke daleč. Predaleč! Precej predaleč. Mariborski nogometaši so, tako kot je to v navadi, po koncu tekme odšli do svojih najglasnejših navijačev, Viol, in z njimi proslavili osvojeno točko. Nekaj minut so stali pred njimi, ploskali, nato so se obrnili in odšli proti garderobam. 



Ko so odhajali proti garderobam, se je z južne tribune stadiona Stožic zaslišal napev 'ubij žabara', ki je postal že stalnica na večnih derbijih. Mariborski nogometaši nanj seveda niso reagirali, pač pa so še naprej hodili proti garderobam. No, razen enega. Martin Milec se je obrnil proti navijačem, dvignil roke in začel skakati. S tem je seveda le še podpihoval sovraštvo, Viole so, ko so videle svojega ljubljenca, le še glasneje začele vpiti neokusni napev, Milec jim je še bolj energično mahal. 

Nekaj je, ko se neokusnih žaljivih napevov poslužujejo navijači, nekaj povsem drugega, ko v tem sodelujejo nogometaši. Še posebej takšni, ki so občasni slovenski reprezentanti. Martin Milec je morda s svojo gesto res dobil nekaj poceni točk pri mariborskih pristaših, a je hkrati razjezil vse Ljubljančane in dobršen del nevtralnih ljubiteljev nogometa. Dejstvo je, da se takšno obnašanje za nogometaša ne spodobi. Še toliko bolj, če gre za igralca, ki je do zdaj sedemkrat oblekel dres z državnim grbom ... 

Članki iz rubrike