volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
3 15.03.2019 20:32:17

Zlatko Zahović kot zmeraj brez DLAKE NA JEZIKU - SPET je spregovoril o sodnikih! Vsak dvom je ...

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih se je oglasil pred večnim derbijem.

Zlatko Zahović se je oglasil pred jutrišnjim večnim derbijem na Stožicah. Večnim derbijem, ki bi v primeru mariborske zmage že praktično odločil novega državnega prvaka. Če bodo vijoličasti v prestolnici slavili, bodo Olimpiji pobegnili na velikanskih 13 točk razlike in boj za naslov prvaka bi bil praktično že odločen. 


Športni direktor vijoličastih je za TV Slovenija spregovoril tudi o glavnem delivcu pravice na jutrišnjem dvoboju - Damirju Skomini. "Sodil bo eden najboljših sodnikov na svetu in vsak dvom je odveč," je dejal Zahović. In nato odgovoril tudi na očitke, da so v zadnjem času preveč govorili o sodnikih in s tem želeli le odvrniti pozornost od zadev, ki so se dogajale v klubu. "Nismo pa na sodniške napake opozarjali zato, da bi odvračali pozornost od zadev v klubu. Razumem, da ob vsaki izjavi, vsak človek vidi na svoj način, toda zagotovo nismo opozarjali zato. Enosmernih napak je bilo preveč," je pojasnil. 

Bo Zahović, tako kot je to v navadi, na jutrišnjem derbiju sedel zraven Darka Milaniča na vijoličasti klopi? "Nisva še govorila s trenerjem, kje bom spremljal derbi. Verjemite pa, da je na klopi dosti lažje," je odgovoril snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo. Na TV Slovenija so sicer napovedali, da bodo celoten intervju z najboljšim strelcem v zgodovini slovenske reprezentance zavrteli jutri pred derbijem ... 

Članki iz rubrike