državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
7 09.03.2019 20:47:52

Kaj bo tokrat Maribor rekel o sodnikih? Pri Gorici TRDIJO, da so bili OŠKODOVANI za ENAJSTMETROVKO!

Grega Wernig
Mariborčani so se v zadnjih dneh pošteno spravili na sodnike.

Vijoličasti v tej sezoni veliko energije namenjajo komentiranju sodniških odločitev. V jesenskem delu sezone so sklicali novinarsko konferenco na temo delivcev pravice, spomladi so se ob nje obregnili Darko Milanič (ki je ravno zaradi tega razloga moral tekmo z Gorico spremljati s tribune), Zlatko Zahović in tudi Drago Cotar.


A po današnji tekmi se pri Mariboru zagotovo ne morejo pritoževati nad sodniškimi odločitvami. Tista najbolj sumljiva, v 90. minuti, ko je v kazenskem prostoru vijoličastih padel Žiga Lipušček, ki ga je Saša Ivković objemal, je šla v njihovo korist. Čeprav se je Darko Milanič bojda le nasmejal, ko je videl, da so za glavnega sodnika delegirali Dragoslava Perića iz Kranja, je tokrat sodnik najbolj sporno situacijo dosodil v korist vijoličastih.

In po mnenju Žige Lipuščka, kapetana Gorice in nekdanjega nogometaša Maribora, storil napako. "Rekel bi, da je bila enajstmetrovka. Pogledali smo si tudi posnetek. Čisti penal, a ne krivim nikogar. Težka situacija. Enkrat te nagradi, drugič ti vzame. Naslednjič upam, da bo nas nagradilo," je po tekmi dejal Lipušček. zanimivo bo slišati, kaj bodo o vsem skupaj porekli v Ljudskem vrtu ...

Članki iz rubrike