franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 13.02.2019 13:24:10

PREDČASNO SLOVO: V Sloveniji bi moral ostati do poletja, a se je Bišćan odločil drugače!

Željko Hajdinjak / CROPIX
Priprave nogometašev Krškega še naprej potekajo v senci spora oziroma sporov med vodstvom posavskega prvoligaša in vodilnih mož nogometne šole, medtem pa je trenerski dvojec Milan Đuričić-Radovan Karanović ostal brez pomembnega člena ekipe.

Na Stadionu Matije Gubca ne »stanuje« več Milan Ristovski, ki je imel v prvem delu sezone status posojenega igralca Rijeke. Bilo je predvideno, da bo tako ostalo vse do poletja, toda v hrvaškem prvoligašu so se zaradi težav s poškodbami in kartoni odločili, da ga vrnejo na Rujevico, kjer je zdaj pod »poveljstvom« nekdanjega stratega Olimpije Igorja Bišćana. Da Rečanom primanjkuje igralcev, razkriva tudi informacija, da se je s posode iz Interja vrnil Matej Vuk.


»Vesel sem, da sem se vrnil k Rijeki. Na vsakem treningu se bom trudil po najboljših močeh, da bi si izboril mesto v najboljši ekipi. Obdobje v Krškem je bilo zame dobra šola in verjamem, da bom tudi v prihodnje samo še napredoval,« je ob vrnitvi na Kvarner povedal Milan Ristovski, ki je bil v pretekli sezoni najboljši strelec mladinskega prvenstva pri južnih sosedih.

Njegov starejši brat je v reškem dresu pustil globok pečat. V zgodovinski sezoni pod taktirko Matjaža Keka je bil eden od ključnih členov, z dobrimi igrami si je zagotovil odmeven prestop v lizbonski Sporting. »Uf, bil bi najbolj srečen, če bi pustil takšno sled kot brat. Z garaškim delom bom poskušal opozoriti nase, in ko bom dobil priložnost, si jo bom prizadeval izkoristiti,« je zatrdil zdaj že nekdanji Krčan.

Članki iz rubrike