evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
6 06.02.2019 10:58:00

Mandarićev DVOJNI NAKUP! Olimpija URADNO POTRDILA prihod napadalca in branilca

Grega Wernig
Zimski prestopni rok je v Sloveniji v polnem zamahu.

Olimpija je danes javnosti predstavila tretjo in četrto zimsko okrepitev. Potem ko sta pred tem v Ljubljano prišla že poškodovani Matic Paljk in Endri Cekici iz zagrebškega Dinama, sta zdaj nova člana zmajev postala tudi Rok Kidrič in Emil Alić. Oba prestopa so ekskluzivno napovedali kolegi iz tiskane izdaje časnika EkipaSN.

Napadalec Kidrič je bil doslej član Aluminija, v preteklosti je, tudi v mladinskih kategorijah, igral še za Celje, Šmartno, Dravinjo, Dravo in Dob. V 1. SNL je doslej zbral 42 nastopov in dosegel 12 golov, v 2. SNL je medtem na 87 tekmah zabil 32 zadetkov. Medtem je Črnogorec Alić nazadnje igral v Kranju za Triglav, v preteklosti je bil nekaj časa tudi pri španskem Villarrealu, kjer pa se mu ni uspelo prebiti do članske ekipe. 

rok kidric
www.nkolimpija.si

"Zelo sem zadovoljen, da sem postal član Olimpije, ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tako svojemu dosedanjemu klubu Aluminiju kot tudi predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in športnemu direktorju Fabijanu Komljenoviću. Dal bom vse od sebe za Olimpijo in upam, da ju ne bom razočaral," je za uradno spletno stran Olimpije dejal 23-letni Kidrić, Alić je po selitvi v Stožice dodal: "Rad bi se zahvalil Triglavu, da mi je omogočil prestop. Presrečen sem, da sem se pridružil Olimpiji, to predstavlja velik izziv. Komaj čakam, da se priključim ekipi in ji pomagam uresničiti zastavljene cilje."

ermin alic
www.nkolimpija.si

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike