profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 31.01.2019 17:48:28

Pri Olimpiji je POVSEM RAZOČARAL in bil TARČA POSMEHA, zdaj je Eleke pred vrati VELIKANA

Nikola Miljković
Kako hitro se stvari spreminjajo v nogometu.

Ko je Olimpija podrla rekord in za kar 800 tisoč evrov iz Gorice pripeljala Blessinga Elekeja, so bili številni prepričani, da so zmaji zadeli glavni dobitek na loteriji. Da bo mladi nigerijski napadalec v Ljubljani nadaljeval s strelsko eksplozijo, ki jo je začel pri vrtnicah. A Eleke je bil v prestolnici precej izgubljen. Nikakor ni mogel ponoviti iger iz Gorice in je počasi postajal celo tarča posmeha. 


Navijači Olimpije so zato slavili dan, ko so Ljubljančani danes 22-letnega napadalca prodali v izraelski Ashdod. Prepričani so bili, da so se znebili nekoristnega nogometaša, toda danes Eleke dokazuje, da dobre igre iz Gorice niso bile anomalija. Pri Ashdodu sicer Nigerijec ni bil preveč razpoložen, na 27 prvenstvenih tekmah je v polno meril vsega štirikrat, toda po odhodu v Švico pred začetkom letošnje sezone so se stvari zanj spremenile na bolje. 

V dresu švicarskega Luzerna je na 16 prvenstvenih tekmah zabil 7 golov, s čimer je celo 5. najboljši strelec močnega švicarskega prvenstva. Za svoje dobre igre pa bi lahko bil nagrajen. Po poročanju belgijskih medijev se namreč za Elekeja močno zanima njihov največji klub, čisto pravi velikan Anderlecht, ki išče novega napadalca. Anderlecht si bojda želi Nigerijca izposoditi do konca letošnje sezone, potem pa ga od Švicarjev odkupiti za 3 milijone evrov.

Članki iz rubrike