nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 19.01.2019 18:13:39

Po ODPOVEDI v Varaždinu je OLIMPIJA našla rešitev. Namesto s HRVATI, so se zmaji udarili z MADŽARI

alesfevzer.com
Robert Pevnik je priložnost namenil številnim mladim igralcem.

Potem ko je zaradi zaledenelega igrišča v Varaždinu odpadla predvidena prijateljska tekma s hrvaškim drugoligašem, so Ljubljančani našli rešitev in se v svoji pripravljalni bazi v Čatežu za zaprtimi vrati pomerili z madžarsko ekipo Budafoki. Gre za zasedbo, ki je po prvem delu prvenstva v drugoligaški druščini pri vzhodnih sosedih na 16. mestu, pred dnevi so jo Velenjčani ugnali s 3:0.

Zmaji niso bili tako prepričljivi, dvoboj se je po ljubljanskem vodstvu z 2:0 v prvem polčasu razpletel z izidom 2:2, v polno sta zadela Lukanović (13) in Lupeta (35)

Olimpija prvi polčas odigrala v postavi Orbanić, Boakye, Gorenc, Maksimenko, Jurčević, Tomić, Kapun, Suljić, Savić, Lupeta in Lukanović, v drugem delu so bili na igrišču Mrežar, Gasser, Gorenc (od 60. Petrović), Bagnack, Paljk, Burin, Jakupović, Kregar, Kurež, Medved in Kadrić.

Trener Robert Pevnik zaradi lažjih poškodb ni računal na Brkića, Valenčiča, Putinčanina in Štigleca, prav tako so seveda manjkali reprezentanti Vidmar, Črnic in Vombergar.

"Odigrali smo odličen prvi polčas, ki se pokazal je, da smo na pravi poti. Vsak igralec je pokazal pravi odnos in očitno je bilo, da bi morali voditi z višjo prednostjo. Takoj na začetku drugega polčasa smo naredili napako, kar je nasprotnika vrnilo v igro. Kljub dvema prejetima goloma in osmim mladincem v postavi, je bilo več dobrih kot slabih stvari. Mladi igralci so pokazali, da imajo kakovost in da lahko računamo na njih, a vseeno moramo biti z njimi potrpežljivi. Ko se vrnejo poškodovani igralci in reprezentanti, bomo močnejši," je po uvodni preizkušnji za spletno stran aktualnih prvakov povedal Robert Pevnik.

Članki iz rubrike