sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 29.12.2018 08:39:01

Minilo je 160 DNI! Koliko jih bo še? VELIKA AGONIJA nogometaša Maribora, nihče si NE UPA NAPOVEDATI, kdaj ...

Grega Wernig
Martin Milec je veliki osmoljenec jeseni.

Če bi izbirali osmoljenca jesenskega dela sezone v slovenski prvoligaški druščini, dvomov o tem, komu bi pripadel najbolj nezaželen naziv, bržčas ne bi bilo. Martin Milec ne bi imel večje konkurence, odlični desni bočni branilec je na prisilnem počitku že vse od 23. julija. Še bolj skrb zbujajoče pa je, da prava diagnoza poškodbe še vedno ni znana in si tako rekoč nihče ne drzne napovedati, kdaj bo spet pripravljen na največje napore.

Darko Milanič in njegovi varovanci so seveda še vedno na zasluženem zimskem oddihu, toda popolnega počitka je vendarle konec. Vijoličasti so medtem začeli opravljati individualni program vadbe, ki ga morajo uresničiti do začetka skupnih treningov. Najprej se bodo spet zbrali na tradicionalni skupni večerji, prvi delovni dan v polnem številu bo 8. januar. Tako kot skupna večerja ostajajo tradicionalna tudi prizorišča priprav. V uvodnih dneh se bodo 14-kratni prvaki potili v domačem okolju, nakar se bodo preselili v svojo prekmursko bazo v Moravskih Toplicah, po vmesni vrnitvi pod Kalvarijo pa se bodo 3. februarja odpravili v Belek, v 12 dneh ob sredozemski obali bodo odigrali tudi nekaj prijateljskih preizkušenj. Tekmeci so kakovostni, ne manjka niti atraktivnosti; trenutno je znano, da bodo na nasprotni strani moskovski Spartak, beograjska Crvena zvezda, Dinamo iz Tbilisija in kazahstanski Kairat.

Za zdaj v igralski zasedbi ni bilo premikov, vendar to še ne pomeni, da bo tako ostalo. Še več, s precejšnjo verjetnostjo lahko napovemo, da bi utegnilo biti kadrovsko dogajanje takoj po novem letu dokaj živahno. Nekaj igralcev je pod drobnogledom evropskih klubov in bolj ali manj je jasno, da brez odhodov skoraj ne bo šlo, pričakovati je tudi prihod kakšne nove moči.

milec dw
Drago Wernig - TAKA

Ugibanj o tem, kaj vse bi se lahko pripetilo, je veliko in še več, prav tako nadvse vznemirljivo pa je vprašanje, kakšna bo nadaljnja usoda Martina Milca, ki je gotovo največji osmoljenec jeseni, v prvem delu sezone je igral samo dve tekmi in pol. V prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa je bil proti albanskemu Partizaniju na igrišču vseh 180 minut, na prvenstveni premieri na stadionu Ob jezeru pa je v končnici prvega polčasa začutil močno bolečino, zaradi katere ga je bil Darko Milanič med odmorom prisiljen zamenjati. In vse od takrat primorski strokovnjak na njegove usluge ni mogel več računati. Nesrečni trenutek se je zgodil 22. julija, 27-letni bočni branilec je na prisilnem počitku natanko 160 dni. Veliko, zelo veliko, ampak še bolj skrb zbujajoče je spoznanje, da si pravzaprav nihče ne drzne napovedati, kdaj naj bi se sploh vrnil v delovni ritem skupaj s soigralci. 

Njegova poškodba je namreč nadvse nenavadna in hkrati zelo huda, ob tem je skoraj neverjetna informacija, da prave diagnoze težav pravzaprav še ni. Martin Milec je v preteklih mesecih opravil številne preglede, pridobil je različna mnenja zdravnikov, nekatera se med seboj vsaj malce razlikujejo.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike