sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
1 21.12.2018 08:29:26

Kek misli resno, pripravlja PRESENEČENJE: Ali mu bo uspelo nemogoče?

alesfevzer.com
Matjaž Kek bi svojo prvo uradno tekmo kot novi selektor Slovenije moral voditi 21. marca, ko Slovenija na začetku kvalifikacij za evropsko prvenstvo odhaja v Izrael.

A Mariborčan načrtuje še eno reprezentančno akcijo pred marčevskim začetkom kvalifikacij. Januarja bi rad Kek zbral svoje varovance in jih preizkusil na prijateljski tekmi. »V mislih imam, če se bo dalo, nekaj dni treningov in eno odigrano tekmo. Vse skupaj je še v pripravi na NZS. Časa je bilo malo. Če bomo dobili ustreznega tekmeca bi bil zelo vesel. Zelo sem vesel tudi pozitivnega sodelovanja klubov, predvsem iz naše lige. Glede na to, da ni Uefin oziroma Fifin turnir, je za pričakovati, da ne bodo pustili vseh igralcev, toda mislim, da je tudi v naši ligi dovolj zanimivega materiala, dovolj zanimivih igralcev, ki si zaslužijo priložnost. Da jih spoznam. Ne gre za nobeno B-, C- ali 'žnj'- reprezentanco. Gre za to, da bom povabil tiste, ki se bodo lahko v določenem trenutku odzvali na naše vabilo, izven Uefinega in Fifinega termina. V Evropi. Drugje je prevroče,« je razkril slovenski selektor.

Kek je resnično pred zelo zahtevno nalogo, saj slovenskih legionarjev klubi zagotovo ne bodo izpustili iz rok, hkrati pa so januarja nekateri nogometaši s slovenske nogometne scene še na počitnicah, drugi pa sredi priprav na nadaljevanje sezone ...

Članki iz rubrike