IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 04.12.2018 09:53:36

Tekma med Gorico in Olimpijo bo ZANJ ZADNJA! Napoved slovesa NEUNIČLJIVEGA

alesfevzer.com
Sobotna tekma med Gorico in Olimpijo bo očitno sila pestra.

Strasti v slovenskem klubskem nogometu so vnovič sila razvnete, v prvi vrsti zaradi Olimpije. Toda očitno bo k pestrosti dogajanja že v kratkem prispevala tudi Gorica, ki se bo v soboto pomerila prav z zmaji. Tekma bo v Novi Gorici, če gre verjeti govoricam, ki prihajajo iz igralniškega mesta, pa bo to še zadnjič obračun, na katerem bo nekdanjega prvaka vodil - Miran Srebrnič!

Gorica pod Srebrničevim vodstvom v zadnjem času niza zelo slabe rezultate. Modro-beli so nanizali štiri zaporedne poraze, na zadnjih osmih tekmah niso slavili niti enkrat. So pa zato kar sedemkrat klonili! Nič čudnega torej, da naj bi uprava resno razmišljala o menjavi na trenerski klopi, o čemer poroča Facebook stran To je Gorica, ki je poznana po sila zanesljivih informacijah o dogajanju v novogoriškem klubu.

"Neuradno se govori, da bi sobotna domača tekma z Olimpijo utegnila biti Srebrničeva zadnja na klopi Gorice v tej sezoni, saj naj bi v klubu tekom zimskega premora prišlo do nekaterih velikih sprememb, tako v strokovnem štabu, kot tudi v igralskem kadru, ki naj bi spomladi izgledal nekoliko drugače. Več kot očitno je, da se je v klubskih pisarnah zdaj dokončno sprožil rdeči alarm in da se v zraku čuti, da prihaja veter sprememb. Kakšne pa le-te bodo bo pokazal edino čas," so zapisali na To je Gorica in dodali: "Že zdaj pa lahko mirne duše zapišemo, da je Gorica klub, kjer zavoljo tega kdo sedi na njeni klopi menjava trenerja ni tipična prvoligaška rutina in prepričani smo, da bi morebitna menjava trenerja Srebrniča za sabo potegnila verižno reakcijo, ki bi še lep čas odmevala. Pa ne zato ker gre za trenerja z daleč najdaljšim stažem med aktualnimi prvoligaši, temveč zato, ker na slovenski sceni ta hip ni imena, ki bi se v srcih najzvestejših ljubiteljev nogometa v Gorici po teži in priljubljenosti lahko kosalo z legendarno goriško šestico in edinim pravim kapetanom Gorice v očeh navijačev."

srebrnic mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike