evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 23.11.2018 00:05:30

Olimpija proti Muri brez KLJUČNEGA MOŽA?! Nič hudega, pravi Barišić: IMAMO ENAKO DOBREGA!

Martin Metelko
V kakšni postavi se bo nocoj Olimpija pomerila z Muro? Bo Zoran Barišić pogrešal enega od največjih adutov ljubljanskega kluba?

Bržčas največja dilema Zorana Barišića, trenerja Olimpije, pred nocojšnjo spektakularno tekmo z Muro je povezana z vratarskim položajem. V prvi vrsti zato, ker se je Aljaž Ivačič z reprezentančnega zbora vrnil lažje poškodovan. No, Domžalčan se je medtem že vrnil na trening in obstaja velika verjetnost, da bo nocoj lahko zaigral.

Toda tudi če ne bo, Barišić ne bo v skrbeh. "Čeprav ne igra, je Nejc Vidmar zame vratar številka ena. Glede na to, kako dela na treningih, kako se trudi, kako se obnaša do soigralcev. Je zelo, zelo pozitiven primer. Tako da … Stoodstotno mu zaupam, ko igra Nejc, sem povsem miren. Ivačič pa … Če bo želel igrati, bo moral biti stoodstotno pripravljen. Če ne, bo igral Vidmar," je pojasnil Dunajčan na začasnem delu v Ljubljani, ki ima očitno o Nejcu Vidmarju izjemno mnenje, čeprav slednji v tej sezoni v 1. SNL ni odigral še niti ene tekme.

nejc vidmar
Martin Metelko

ŠE MARSIKAJ DRUGEGA O NOCOJŠNJEM SPEKTAKLU V STOŽICAH SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN! TEKMI MED OLIMPIJO IN MURO SMO NAMENILI KAR ŠEST STRANI, VSE TO IN ŠE VEČ PA SI LAHKO PREBERETE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike