cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
4 19.09.2018 10:50:48

KAZNI po spopadu v Fazaneriji: Štiglec in Šušnjara ’NA LEDU’ kar nekaj časa, kazni tudi zaradi Black Gringosov in Green Dragonsov

Aleš Cipot/Fotolens
Disciplinski sodnik NZS je imel po vročem spopadu v Murski Soboti kar nekaj dela.

Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je imel po zadnjem prvenstvenem krogu največ dela z derbijem v Fazaneriji, kjer je Olimpija z 2:0 ugnala Muro.

Luka Šušnjara in Dino Štiglec sta morala igrišče zapustiti predčasno, Damir Skomina jima je pokazal rdeči karton, zaradi "nasilnega medsebojnega prerivanja" sta dobila prepoved igranja na treh tekmah.

Olimpija bo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – prižiganje bakel na tribuni, bakle odvržene v ograjeni del igrišča tik za ograjo – odštela 1300 evrov, Mura pa je zaradi nešportnega vedenja domačih navijačev – prižiganje bakel na tribuni, žaljivo vzklikanje nasprotni ekipi in njenim navijačem – kaznovana s 450 evri, disciplinski sodnik je pisno izjavo kluba upošteval kot olajševalno okoliščino. Črno-beli bodo dodatnih 300 evrov plačali zaradi štirih rumenih in rdečega kartona, ki so si jih prislužili varovanci Anteja Šimundže.

Sanin Muminović (Aluminij) in Leo Ejup (Krško) bosta zaradi izključitve počivala na eni tekmi, Triglav bo moral zaradi 6 rumenih kartonov ob Kamniški Bistrici odšteti 360 evrov.

Članki iz rubrike