nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 13.09.2018 08:27:16

KAJ SE DOGAJA? Domžalčani v pokalu napredovali BREZ SIMONA ROŽMANA na klopi!

Grega Wernig
Zasedba, ki domuje ob Kamniški Bistrici se je pričakovano uvrstila v četrtfinale Pokala Slovenije, ekipo je vodil Aleš Kačičnik.

Domžalčani so v sredinem večeru v Ivančni Gorici upravičili vlogo favorita in se uvrstili v četrtfinala Pokala Slovenije. V dvoboju z domačim tretjeligašem so vse dvome o zmagovalcu razblinili v prvem polčasu. Že v šesti minuti je za vodstvo rumenih poskrbel Slobodan Vuk, ki je z glavo v mrežo pospremil odbitek po lob udarcu Tilna Klemenčiča, ki je zadel vratnico, pred odhodom na odmor je Senijad Ibričić s prefinjenim strelom z roba kazenskega prostora povišal prednost ter poskrbel, da je bilo nadaljevanje zgolj formalnost, med katero je debitiral Ruben Belima in prvi nastop zaznamoval z golom za končnih 0:3.

Ob tem dodajmo, da so dvakratni prvaki napredovali brez Simona Rožmana na klopi, kar je seveda povzročilo takšna in drugačna namigovanja, dvakratni prvaki so igrali pod vodstvom pomočnika Aleša Kačičnika. Strokovnjaka iz Štor je virus položil v posteljo in je v domači karanteni, da se okužba v klubu ne bi dobila večjih razsežnosti. Po zadnjih informacijah se bo ekipi predvidoma spet pridružil v soboto, težave pa so takšne narave, da ni izključeno, da bo manjkal tudi na nedeljski domači ligaški preizkušnji proti Triglavu.

Članki iz rubrike