sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 30.08.2018 08:56:54

NOVO IME. Iz španskega drugoligaša prek Cipra v slovenskega prvoligaša!

Dvaindvajsetletni krilni napadalec se bo dokazoval na igriščih na sončni strani Alp.

Nogometaši Aluminija niso več najbližji zasledovalci Maribora, a pogled na lestvico je še naprej prijeten, toda v Kidričevem v teh dneh vendarle ni zaznati pretiranega zadovoljstva. Krivo je gostovanje v Fazaneriji, kjer so se varovanci Oliverja Bogatinova predstavili v klavrni podobi in tretjič okusili grenkobo poraza. Zlasti v prvem polčasu so bili obupni. Pozabili so, na kakšen način so osvojili prvih devet točk, v nadaljevanju pa poti nazaj ni bilo več.

Medtem rdeče-beli še naprej sestavljajo oziroma dopolnjujejo igralski mozaik. Že pred dnevi smo pisali o tem, da se je treningom pridružil 19-letni kamerunski napadalec Patrice Sousia, ki se je nogometne abecede naučil v akademiji Samuela Eto'oja, nakar ga je pot vodila h katalonskemu velikanu. Bil je član mlajših selekcij Barcelone, nazadnje druge mladinske ekipe, zdaj pa se bo poskušal uveljaviti v dresu Aluminija.

elvir maloku
A to vendarle ni najbolj svež nov obraz. Oliver Bogatinov bo lahko v prihodnje računal tudi na Elvirja Malokuja, ki bo imel status posojenega igralca španskega drugoligaša Gimnastica iz Tarragone. Gre za 22-letnega hrvaškega krilnega napadalca albanskih korenin z Reke, ki se je pred dvema letoma v Španijo preselil iz Hajduka, v zadnji sezoni in pol pa je bil na posodi pri ciprskem AEK-u iz Larnake.

Članki iz rubrike