Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
5 20.07.2018 09:30:21

Rudonja udaril z VSEMI TOPOVI: Vodstvu Olimpije jasno povedal, kakšno veliko napako so storili z Vombergarjem

alesfevzer.com
V Stožicah so se odrekli uslugam Andresa Vombergarja, ki po besedah Milana Mandarića ni takšen napadalec, kot je zatrjeval Mladen Rudonja.

Olimpija se je poslovila od kvalifikacij za ligo prvakov, Ljubljančani bodo pot na mednarodnem prizorišču nadaljevali v 2. krogu kvalifikacij za ligo Europa, že v pričakovanju prvega dvoboja s Qarabagom pa je precej odmeval seznam prijavljenih igralcev. Na njem ni bilo Andresa Vombergarja, še bolj vroča tema je to postala po izključitvi Abassa Issaha v Stožicah. Ker je na stranskem tiru tudi Andrija Kaluđerović, je bil med potniki v azerbajdžansko prestolnico edini napadalec Haris Kadrić, toda Ilija Stolica si obetavnemu 18-letnemu mladeniču (pričakovano) ni drznil zaupati. V prihodnje bo gotovo drugače, vsekakor pa se ne bo spremenil status Argentinca slovenskih korenin, ki so ga zmaji ob prihodu v Ljubljano kovali v zvezde. A zdaj je že jasno, da je zadnjo tekmo v dresu aktualnih prvakov že odigral.


Številni navijači Olimpije nad takšnim scenarijem niso navdušeni. Prepričani so, da si je zaslužil več zaupanja in da so se mu v zmajevem gnezdu prehitro odrekli, navsezadnje gre tudi za igralca, ki je z golom za epsko zmago v Ljudskem vrtu pomembno prispeval k prvenstveni lovoriki. Prav tako je zanimivo, da se je kar naenkrat »na tapeti« predsednika znašel Mladen Rudonja. In seveda smo želeli slišati komentar obtoženega. »Veste, kaj, neumno se mi zdi karkoli komentirati,« se je najprej odzval zdaj že nekdanji uslužbenec Olimpije, vendar puške nismo želeli vreči v koruzo. Vztrajali smo pri tem, da želimo slišati njegovo mnenje. »Nekdo mora biti kriv. Če sem to jaz, pač sem,« je globoko vzdihnil Mladen Rudonja in v nadaljevanju med drugim poslal zelo jasno sporočilo predsedniku kluba. »Ne vem, kaj je razlog, in o tem ne mislim niti razglabljati. Jaz sem rekel, da je Andres dober napadalec, in za tem stojim. Če imajo boljšega, potem super. Ampak v tem trenutku ga nimajo. Oziroma ga sploh nimajo,« je pomenljivo sklenil Rudonja.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike