sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
7 18.07.2018 09:01:49

BOMBA iz Olimpije: Pogodbo podpisal nogometaš, ki ima izkušnje iz ANGLIJE!

www.alesfevzer.com
Novo ime pri Olimpiji.

Kar šestnajstim tujcem pri ljubljanski Olimpiji se je v teh dneh pridružil še sedemnajsti. Pogodbo z zeleno-belimi je podpisal Vitalijs Maksimenko, obrambni nogometaš iz Latvije, ki je nazadnje igral na Poljskem, premore pa tudi izkušnje iz angleškega nogometa.

Da navijači Olimpije ne verjamejo več v besede Milana Mandarića, kako bodo mladi, doma vzgojeni slovenski nogometaši v prihodnje dobivali več priložnosti za dokazovanje, je kristalno jasno. Bolj kot ne se zdi, da je bil to zgolj priročen izgovor, s katerim se je Mandarić znebil nekdanjega trenerja Igorja Bišćana. No, po Hrvatovem slovesu sta v Stožice sicer že res prišla Haris Kadrić in Matic Črnic, toda vnovič so zmaji še kako »plenili« tudi po tujem trgu.



In zdaj so iz mednarodnega bazena potegnili novo ime. Prvič v zgodovini kluba si bo dres Olimpije nadel tudi nogometaš iz – Latvije! Pogodbo z zeleno-belimi je v teh dneh sklenil branilec, ki se znajde tako v osrčju obrambe kot tudi na levi, bočni strani zadnje linije. Na tem položaju je imel aktualni prvak za zdaj le Dina Štigleca, pogojno še po osnovni izobrazbi vezista Maria Jurčevića, ki se je vrnil s posode pri Aluminiju, medtem ko je Aljaž Krefl poškodovan že celo večnost. Da so torej pripeljali novega, ni presenečenje, je pa presenetljivo, da so se odločili za nogometaša iz Latvije, ki pač ne spada med ravno najbolj nogometno razvite svetovne države.

VEČ O NAJNOVEJŠI OKREPITVI OLIMPIJE SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI ŠTEVILKI TISKANE IZDAJE EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: olimpija, plts

Članki iz rubrike