Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 23.06.2018 18:43:35

Mariborčane bo iz Evrope poskušal izločiti tudi NJIHOV NEKDANJI NOGOMETAŠ, ki se je v Ljudskem vrtu OSMEŠIL!

Drago Wernig - TAKA
Še v prejšnji sezoni je igral v vijoličastem dresu, zdaj bo po vsej verjetnosti poskusil iz Evrope izločiti Mariborčane.

Maribor v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa čaka albanski prvoligaš Partizani. Ker je kakovostna razlika med vijoličastimi in njihovimi prvimi evropskimi tekmeci prevelika, gre pričakovati, da bodo Štajerci uspeli napredovati v drugi krog.

Tam pa jih čaka že težje delo. Mariborčani se bodo v 2. krogu kvalifikacij za ligo Europa pomerili z zmagovalcem dvoboja med gruzijsko Chikhuro in izraelskim prvoligašem Beitarjem iz Jeruzalema. Ker je tudi v tem obračunu kakovostna razlika ogromna, se zdi, da bo štirinajstkratne slovenske državne prvake v drugem krogu kvalifikacij čakala v zadnji sezoni tretjeuvrščena ekipa izraelskega prvenstva.

In Beitar Jeruzalem se je pred začetkom evropskih preizkušenj okrepil z nogometašem, ki je še v prvem delu prejšnje sezone nosil dres Maribora. Za Beitar je namreč podpisal Lior Einbrum oziroma Or Inbrom, kot naj bi bilo pravo ime izraelskega krilnega vezista, ki v vijoličastem dresu ni pustil velikega pečata.

inbrom dw
Drago Wernig - TAKA
Še več, Inbrom se je v Ljudskem vrtu bolj ali manj osmešil. Prišel je kot velika okrepitev, Maribor si ga je izposodil iz belgijskega prvoligaša Genta, toda Inbrom je uspel v prvem delu prejšnje sezone za Štajerce zbrati vsega 2 prvenstvena nastopa. Med strelce se ni vpisal, je pa uspel prejeti en rdeči karton, in sicer na gostovanju v Kidričevem ...

Značke: maribor, beitar, inbrom

Članki iz rubrike