evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 03.06.2018 11:51:00

Bo Maribor ostal kar brez DVEH sijajnih napadalcev?! Zahovićev odhod blizu, za Mlakarja pa je ...

Luka Zahović in Jan Mlakar
Drago Wernig - TAKA
Ne samo Olimpija, tudi Maribor bi lahko pred novo sezono ostal brez nekaterih pomembnih igralcev.

Zlatka Zahovića v Ljudski vrt bržkone ne bo več, moral bi se zgoditi veliki preobrat, da bi si vendarle premislil in ostal na mestu športnega direktorja. No, ekipo za novo sezono bo jutri začel sestavljati Miran Pavlin.

To bo njegova prednostna naloga, sploh ker s precejšnjo verjetnostjo lahko napovemo, da Zlatko ne bo edini Zahović, ki v prihodnje ne bo več odet v vijoličasto.

Pred izhodnimi vrati je tudi njegov sin Luka, ki si je z izjemnimi igrami v drugem delu prvenstva in nazivom strelskega kralja zagotovil izvrstno izhodišče za odmeven prestop v tujino. Vsak napadalec bi bil gotovo rad v takšnem položaju, nadaljnja usoda 22-letnega strelca pa naj bi bila znana v prihodnjih dveh ali treh tednih. Dobili smo namig, da je na njegov naslov priromalo kar nekaj mikavnih ponudb. Najbogatejša menda iz Rusije, toda novopečeni reprezentant naj ne bi bil povsem prepričan, ali bi bil odhod v gostiteljico bližajočega se svetovnega prvenstva prava rešitev; oglasili naj bi se tudi prvoligaši iz Francije, Nemčije, Švice in Danske …

Vroč je tudi Jan Mlakar, ki je kljub precejšnjim težavam s poškodbami znova opozoril nase, to pa mu je po koncu klubske sezone uspelo tudi v reprezentančnem dresu. Na turnirju v spomin na legendarnega Valerija Lobanovskega v Kijivu, kjer so izbranci selektorja Primoža Glihe osvojili prvo mesto, se je na dveh tekmah trikrat vpisal med strelce; dvakrat je zatresel mrežo Grčije in enkrat Izraela. Ogledniki so se seveda zganili, toda bi si Maribor privoščil prodati kar dva izvrstna napadalca?

Značke: maribor, mlakar, zahovič

Članki iz rubrike