nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
15 29.05.2018 12:30:03

Zahovićevo sporočilo IGRALCEM, NAVIJAČEM IN ... SKOMINI! Besede, ki bodo odmevale zelooo dolgo

Grega Wernig
Zlatko Zahović je končal svojo mariborsko poglavje. To odločitev je sprejel kljub temu, da je užival velikansko podporo navijačev.

Zlatko Zahović je na direktorsko klop Maribora sedel avgusta 2007 in pustil globok pečat, saj je v najuspešnejšem klubskem obdobju doslej Maribor dvakrat nastopil v ligi prvakov, trikrat zaigral v skupinskem delu lige Europa, osvojil pa je sedem naslovov slovenskega prvaka ter po štiri pokalne in superpokalne lovorike.


Izjemno uspešno sodelovanje se tako končuje, v več kot desetih letih pa si je Zahović med navijači štajerskega ponosa prislužil velikanski ugled. Viole so mu stale ob strani v dobre in slabem, tudi v najbolj turbulentnih časih so mu javno izrazili svojo podporo. V pogovoru za naš časopis se je dotaknil tudi vseh privržencev slovenskega podprvaka in jim popihal na dušo. Kot tudi nogometašem.

"Čestitam vsem igralcem, čestitam ekipi za boj do zadnje minute. Do zadnjega žvižga. Res so se izjemno borili, kot bivši športni direktor sem ponosen na njih. Malokdaj sem bil tako. Niti za trenutek niso obupali, odziv publike, ki je navajena zmag in uspehov, je prav tako fantastičen in me navdušuje," je dejal Zahović in se v svojem slogu dotaknil tudi dramatične končnice slovenskega prvenstva. "Navijači so se zavedali, da so dali fantje vse od sebe, a žal se je nekdo drug odločil, da mora biti prvak nekdo drug. Ampak Maribor ima velik potencial za veliko prihodnost. O tem sem prepričan,"

Značke: zahovič, maribor, plts

Članki iz rubrike