državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 21.04.2018 20:27:23

Maribor vse bližje Olimpiji! Štajerci nanizali še četrto zaporedno zmago, vijoličaste pa sta v bitki z Ljubljančani tokrat rešila - LJUBLJANČANA!

Drago Wernig - TAKA
Maribor je v izvrstni formi.

Številni so ga že odpisali, toda bolj je pomlad prisotna v Sloveniji, bolj cvetijo vijolice. Maribor je vroč, da bi težko bil bolj. Varovanci Darka Milaniča so v drugi del sezone sicer štartali precej skromno, toda zdaj so dobro formo prijeli za roge. Danes so gostovali v Kidričevem, kjer so zabeležili že četrto zaporedno zmago. Sicer niso bili tako učinkoviti, kot so bili na zadnjih dveh tekmah, na katerih so zabili kar 11 golov, toda v bitki za prvaka šteje vsaka točka. In tokrat je Maribor osvojil tri, Aluminij je namreč premagal z 2:0.

Ob tem je zanimivo, da sta Mariborčane v bitki z Ljubljančani zadržala - Ljubljančana! Prvi gol v Kidričevem je namreč dosegel Jan Mlakar, drugega je prispeval Amir Dervišević. Slednji je tako ali tako zgodba zase. Najprej je bil povsem odpisan, potem se je vrnil in podpisal novo pogodbo, zdaj se je vpisal celo med strelce. In to prvič v PLTS po 14. maju 2016! Torej po skoraj dveh letih ...

Značke: nk-maribor, plts

Članki iz rubrike