državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
2 21.04.2018 07:35:11

Je bila nogometna zveza KRIVIČNA do Dušana Kosića, ki bo izpustil tekmo z Olimpijo? Rodolfo Vanoli jo je kot trener zmajev odnesel NEPRIMERNO BOLJE!

www.alesfevzer.com
V nedeljo se bo zadnja četrtina sezone 2017/18 začela tudi za Celje in Olimpijo.

Na zadnji delovni dan tega tedna so v taboru Celja prejeli vse prej kot vzpodbudno novico. Nogometna zveza Slovenije je namreč kaznovala njihovega trenerja Dušana Kosića, pri tem je bila vse prej kot milostna. Ker je Ljubljančan na začasnem delu v mestu ob Savinji na tekmi z Domžalami za trenutek izgubil živce in v besu brcnil stožec na zelenico, v naslednjem krogu ne bo smel voditi svoje ekipe. Usoda je želela, da se bo to zgodilo na tekmi z Olimpijo, ki je v šampionski sezoni 2015/16 prav tako trepetala pred podobno kaznijo NZS. Toda tedaj je bila slednja precej bolj milostna.

V tisti sezoni je na klopi Olimpije sedel Rodolfo Vanoli, ki je na gostovanju v svojem Kopru prav tako za trenutek izgubil živce. V navalu besa je na tla zalučal plastenko vode, tudi njega je sodnik poslal na tribuno. Toda NZS mu tedaj ni naprtila "Kosićeve kazni"; če bi mu jo, Olimpije ne bi mogel voditi na večnem derbiju z Mariborom. Namesto tega je moral Italijan plačati 500 evrov, toda na klop se je lahko usedel že na naslednji tekmi. Je bilo krivo, da se je Vanoli po tekmi opravičil? Se Kosić morda ni? Kakorkoli, na nedeljski tekmi bo zgolj gledalec ...

Članki iz rubrike