profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 06.04.2018 18:20:25

Darko Milanič: Če so me Domžale presenetile? Ne, presenetilo me je nekaj povsem drugega …

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti v pričakovanju dvoboja s polfinalisti pokalnega tekmovanja iz knežjega mesta.

Po remiju na večnem derbiju Mariborčane v sobotnem popoldnevu čaka naslednja preizkušnja pod Kalvarijo, kjer so bili vijoličasti v nadaljevanju prvenstva res - kalvrni. Tokrat bodo na nasprotni strani Celjani. "Želimo spremeniti ta slab trend v Ljudskem vrtu. Zadnji čas je, da naše domače igrišče spet pretvorimo v trdnjavo, iz katere tekmeci ne bodo odnašali točk," v pričakovanju dvoboja z grofi poudarja Darko Milanič.

Takšen razplet so po prvem delu sezone pričakovali le redki, a boj za vrh se spreminja v troboj. "Pričakoval sem dobre predstave Domžal spomladi, nisem pa, jasno, pričakoval, da bomo mi točkovno v takšnem primanjkljaju kot smo zdaj. Dobro je, da sledi v teh dvanajstih krogih še kar nekaj medsebojnih dvobojev, tako da je vse mogoče. Pred seboj imamo izziv, da naredimo velik preobrat," pravi primorski strokovnjak.

Prvi naslednji izziv torej predstavljajo Celjani, trener Maribora začetne enajsterice še ne razkriva: "Posamezne dileme še obstajajo. Razen Doumbie so fantje zdravi, nekateri zaradi poškodb v zadnjem času nekoliko manj pripravljeni, a je kader dovolj širok in imamo možnosti izbirati. Izbrati pa moramo tiste, kateri bodo v boj šli zelo odločno in prevzeli svoj del odgovornosti, odigrali po najboljših močeh ter preko izredne požrtvovalnosti potrdili kvaliteto, ki ni vprašljiva. Naj bo vodilo vsakega posameznika: opravim svoje delo najboljše, kot zmorem in se potem skupaj z moštvom veselim uspeha."

Članki iz rubrike