Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
10 18.03.2018 10:40:23

LINČ BREZ USMILJENJA: Slovenski mediji DRUŽNO OSTRO nad Zlatka Zahovića. Poglejte, kdo je šel najdlje!

Grega Wernig
Slovenski mediji so se ostro odzvali na neprimerne besede športnega direktorja Maribora Zlatka Zahovića.

Maribor je v krizi. V Ljudskem vrtu je Krško slavilo z 2:0, tiskovna konferenca po tekmi pa je v Sloveniji dvignila ogromno prahu. Pred sedmo silo je stopil športni direktor Maribora Zlatko Zahović in s svojim nastopom šokiral. Zaradi neprimernih komentarjev si je prislužil ostre kritike, zelo jasni so tudi vsi slovenski mediji.

Najbolj obiskana slovenska spletna stran 24ur.com je bila glede tega izpada zelo ostra, oglasil se je celo urednik spletne strani Jure Tepina in zapisal: "Tole je pa dno. In nima veze ne z novinarjem, ne novinarstvom, ne z nogometom in ne s športom. In zdaj ni več težava te osebe, ampak vseh nas, ki takšne v lokalnem in širšem okolju toleriramo. #podn." Ob tem je dodal še povezavo na članek z naslovom: Nov nedopusten izpad Zlatka Zahoviča, ki je tokrat po porazu obračunal z novinarjem: Te tragedija ni nič izučila?

Zelo jasno so se tega dogodka dotaknili tudi pri rtvslo.si, kjer so napisali članek z naslovom: Nedopusten zdrs Zahoviča na novinarski konferenci

Neposredni so bili pri siol.net, kjer so mnenja, da si je Zlatko Zahović zabil grd avtogol, na spletni strani časopisa Dnevnik so zapisali: Zahović iskal vzporednice med porazi in družinsko tragedijo novinarja, na spletni strani Slovenskih novic pa si lahko preberete prispevek z naslovom VIDEO: Zahoviću počil film: Počasi, sine moj. Ne provocirat!

Da so bile besede še kako neprimerne, so mnenja tudi pri nogometnem spletnem portalu Nogomania. Tam si lahko preberete prispevek z naslovom: Zahović se je spustil na osebno raven, na to, da je športni direktor Maribora prestopil meje dobrega okusa, so opozorili tudi pri Večeru, neposredni pa so bili pri Žurnal24.si, kjer so zapisali: Zahović nedopustno grob in žaljiv

Članki iz rubrike