Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

jb
jb
6 12.03.2018 10:05:12

NAJOSTREJE nad zeleno-bele: NZS, zaradi TEGA morate DRASTIČNO KAZNOVATI Olimpijo in Mandarića!

Grega Wernig
V petek je Nogometna zveza Slovenije zavrnila pritožbo Olimpije in dokončno potrdila, da je Alexandru Cretu nogometaš Maribora.

Po naših informacijah bodo Ljubljančani boj nadaljevali v Švici, in sicer naj bi zdaj pravico iskali na športnem arbitražnem sodišču Cas. No, ali bodo imeli tam kaj več sreče, bomo šele videli. Nogometašev agent Zvonko Milojković je prepričan, da s tem zgolj izgubljajo čas, hkrati je NZS pozval, naj tako Olimpijo kot tudi njenega predsednika Milana Mandarića – drastično kaznuje!

"Odločitev NZS me ni presenetila, pričakoval sem jo. Bil sem prepričan, da se bo zgodilo to, kar se je, saj sem že od prvega dne dalje vztrajal, da je vse čisto. In prav zato bi morala NZS zdaj drastično kaznovati tako Olimpijo kot tudi Milana Mandarića! Slednjega sprašujem, kje so zdaj tisti dokumenti, s katerimi je grozil. Naj jih pokaže, če obstajajo! Prav tako bi se moral najmanj opravičiti zaradi izrečenih besed. Kdo je zdaj lažnivec, kdo je zdaj ’uličar’, gospod Mandarić? Ta je v svojih izjavah brez sramu napadel tako NZS kot celo predsednika Uefe Aleksandra Čeferina, kar je, milo rečeno, nedopustno. Njegove besede so vredne drastične kazni, sploh zdaj, ko je NZS odločila, da je bil Cretujev prestop v Maribor čist kot solza," je Radenka Mijatovića in ostale s sedeža krovne organizacije javno odločno pozval Milojković.

Značke: slovenija, olimpija, plts

Članki iz rubrike