medved Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem ...

krava Svet24.si

Policist namerno zbil pobeglo kravo

športne stave, športna loterija Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

nu
nu
3 05.03.2018 10:53:53

Zakaj je Olimpija včeraj premagala Gorico? Razlog je povedal junak zmajev in težko bi mu oporekali!

www.alesfevzer.com
Nathan Oduwa je bil v Novi Gorici junak Olimpije.

"Zelo težka tekma, ampak takšne moraš dobiti, če hočeš biti na koncu prvak. Gorica ima dobro moštvo, vedeli smo, da bo težko, a prav tako smo vedeli, da bomo zmagali, če bomo poslušali trenerjeva navodila," je dejal Oduwa in razložil pot gostov do odločilnega gola: "Vedeli smo, da bodo kompaktni v obrambi. V drugem polčasu so mogoče začutili, da bi lahko zaigrali bolj napadalno, a se jim to ni obrestovalo. Prav iz protinapada smo dosegli zmagoviti gol."

Oduwa gola pred domačimi gledalci za Olimpiji še ni dosegel, je pa v tej sezoni zadel v Kidričevem in Novi Gorici : "Vedno je lepo zadeti gol, še posebej, če ta prinese zmago. Moram se zahvaliti Saviću, ki je res odličen igralec. Brez njegovega prodora in odlične podaje ne bi mogel zadeti. Zelo pomembno je, da smo začeli z dvema zmagama. Zdaj smo še dodatno samozavestni pred tem zelo natrpanim urnikom. Ustvarili smo odlično vzdušje in upam, da bomo nadaljevali v takšnem stilu že v sredo proti Aluminiju."

Nekdanji igralec Tottenhama se strinja, da Olimpija z igro spomladi ne blesti najbolj. A ... "Najbolj pomembno je, da smo osvojili šest točk. Vsako tekmo ne moreš popolnoma nadigrati nasprotnika, zato je treba delati in se boriti za vsako zmago," je zaključil Anglež.

Članki iz rubrike