franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
9 24.02.2018 09:05:21

DVE MUHI NA EN MAH: Zahović pohvalil Bišćana in UBIL Olimpijo! "Veste, organizacija Olimpije je..."

Drago Wernig - TAKA
Pred nadaljevanjem slovenskega prvenstva je Zlatko Zahović spregovoril za Sportske novosti, zanimivega "materiala" pa seveda tudi tokrat ni manjkalo.

V dirki za naslov prvaka, v katerega se Maribor podaja s "pole positiona", denimo pravi, da bo to mrtva dirka do samega konca. Se bo o prvaku odločalo na medsebojnih tekmah? »Ne verjamem. Bolj se nagibam k teoriji, da bo kot v večini primerov – prvak se bo odločal na 'malih' tekmah. Bil bi sicer vesel, če bi se odločalo na naših medsebojnih tekmah, saj bi potemtakem oni imeli zelo malo možnosti. Kvalitetnejši smo ...«

Potem se je Zahorvić ozrl na oba trenerja. Na klopi Maribora je preverjeni strokovnjak Darko Milanić, kakšno pa je Zahovićevo mnenje o trenerju Olimpije Igorju Bišćanu? »Jeseni je pokazal, da ima trenersko žilico. Veste, ni lahko delati v Olimpiji, saj klub od temeljev navzgor ni postavljen na najboljši način, organizacija je na nizki ravni. Nimajo ustaljenega sistema dela, in če Biščana pogledamo skozi to prizmo, potem lahko vsekakor rečemo, da je napravil odlično delo.«



Čeprav ceni Bišćana, pa športni direktor Maribora meni, da bo moral Bišćan pojesti še kar nekaj žgancev, da bo dosegel nivo Milanića. »Poglejte, ob vseh komplimentih Bišćanu je to vendarle njegova prva služba v najvišjem rangu tekmovanja. Prišel je iz drugoligaša, s katerim se je uvrstil v prvo ligo. Naš trener pa je izkušen, Darko Milanić je delal v Avstriji in Angliji, vodil ekipo v ligi prvakov in ligi Europa. Njegove izkušnje so neprecenljive. Nemogoče je primerjati Bišćana in Milanića. Biščanu lahko samo zaželim, da naredi trenersko kariero, kot jo ima Milanić,« je za Sportske novosti še dejal Zahović.

Besede, ki bodo dvignile nemalo prahu, besede, ki pri marsikomu pri Olimpiji ne bodo ravno najbolje sprejete. Klasičen Zaho bi dodali tisti bolj nevtralni opazovalci.

Članki iz rubrike