Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 22.02.2018 19:46:36

Zahović znova ZBODEL OLIMPIJO zaradi prestopa Cretuja: Vesel je, da je prišel v klub, ki ima ... (video)

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je pred začetkom spomladanskega dela sezone za uradni youtube kanal kluba predstavil svoja razmišljanja in se med drugim dotaknil tudi prestopa Alexandruja Cretuja.

Romun je za vsega 100.000 evrov iz Olimpije prestopil v Maribor in s tem dvignil ogromno prahu. "Dvignil je prah v javnosti, v našem klubu ne, ker so stvari jasne. Je tip igralca, ki smo ga potrebovali. Bili smo presenečeni, da ga lahko dobimo pod takšnimi pogoji. Vzeli smo ga in fant se je hitro adaptiral, kar je pokazala tekma s Celjem," je pristavil Zahović za mariborski kanal na youtubu in nato malce zbodel rivale iz prestolnice. 

cretu af
alesfevzer.com

"Pokazalo se je, da smo ga še kako potrebovali. Tudi on je vesel, da je lahko prišel v klub, ki ima večjo dimenzijo kot naši nasprotniki. Prepričan sem, da bo to zgodba o uspehu."

Primerjal ga je tudi z Marwanom Kabho, nogometašem, čigar mesto bo zasedel na sredini igrišča. "V primerjavi s Kabho morda tega ljudje ne vidijo, ampak s Cretujem smo pridobili novo taktično dimenzijo. Z njim bomo lahko igrali več taktičnih sistemov, ker nam to dovoljujejo njegove sposobnosti."

Na vprašanje o tem, kaj meni o pritožbah s strani Ljubljančanov ter o tem, o čemer se piše v 'aferi' Cretu pa je dejal le: "Moram reči, da o tem ne razmišlamo."

zlatko zahovic dw
Drago Wernig

Maribor bo prvo tekmo spomladanskega dela, s Cretujem v postavi ali brez, odigral v soboto proti Aluminiju ob 16.55. Če bo to seveda dovoljevalo vreme. 

Članki iz rubrike