franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
1 17.02.2018 12:23:44

KOLIKO JIH BODO ŠE PRIPELJALI? Je to sploh mogoče? Združeni narodi Ankarana!

Martin Metelko
V Ankaranu v pričakovanju začetka nadaljevanja prvenstva puške niti po naključju ne mečejo v koruzo, saj so poskrbeli za kar 11 okrepitev.

Nove moči v zasedbi Vlada Badžima so Aristotelos Romero, Čazim Suljić, Felipe Santos, Christian Alessandria, Ramazan Bišević, Mark Anthony Ayman Aouad, Xuelei Ding, Vedran Gerc, Matija Soldo ter znana obraza Erik Gliha in Patrik Bordon.
Druščina je zares pisana in nadvse mednarodno obarvana. Največ pozornosti sta bila kakopak deležna venezuelski reprezentant Romero in mladi bosanski reprezentant s francoskim potnim listom Suljić, ki imata status posojenega igralca Crotoneja, Alessandria je kariero začel v mlajših selekcijah Juventusa, Aouad je 23-letni avstralski vratar, ki je nazadnje branil za Pobedo iz Prilepa, Ding je neznani Kitajec, Santos 21-letni brazilski vezist iz Palmeirasa, Bišević prihaja iz črnogorskega drugoligaša Ibarja, Gerc je izkušen hrvaški napadalec, ki je nazadnje igral v Omanu, Soldo je 22-letni hrvaški branilec, sicer sin nekdanjega hrvaškega reprezentanta ter trenerja Dinama in Kölna Zvonimirja Solda … Gre torej za prave male združene narode. Včeraj so bili registrirani Aouad, Bordon, Gerc, Romero, Suljić in Santos; Romero in Santos bosta smela nastopiti, ko bosta pridobila delovno dovoljenje.


Ankarančani se medtem zagnano pripravljajo na uvodno spomladansko preizkušnjo. V torek bodo v Ajdovščini z Aluminijem odigrali zaostalo tekmo 18. prvenstvenega kroga.

Značke: ankaran, okrepitve

Članki iz rubrike