Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
5 15.02.2018 11:13:28

Nov preobrat NESLUTENIH RAZSEŽNOSTI v primeru Cretu! Mandarić razkril, zakaj je Romun še vedno nogometaš – OLIMPIJE

Tit Košir
Alexandru Cretu že trenira z Mariborčani, toda po zadnjih razkritjih se zdi, da se bo moral morda celo vrniti v Ljubljano!

Prestopna saga Alexandruja Cretuja iz Olimpije v Maribor še zdaleč ni končana. V Mariboru so prepričani, da je, v Ljubljani so prepričani v nasprotno. Po njihovem mnenju niti približno ni vse čisto, dokumenta, na katera se sklicujejo Štajerci po njihovem mnenju nista pristna oziroma bolje rečeno veljavna.

Kot so izvedeli kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN, ima Olimpija po zanesljivih informacijah v rokah močnega, izjemno močnega aduta, s katerim bi lahko poskrbela, da bo v prihodnjih dneh čez vse skupaj prelite še ogromno gnojnice. Kaj dejansko v rokah drži Olimpija, zaradi občutljivosti celotne zadeve še ne moremo razkriti, a smo se po preverjanju pridobljenih informacij prepričali o verodostojnosti le-teh.

Svoje pa je v pogovoru za Delo iz prve roke povedal tudi Milan Mandarić. »Saj (Cretu) sploh še ni član Maribora. Jaz ga vodim kot igralca Olimpije. In tudi nakazani denar smo takoj vrnili Mariboru,« je dejal prvi mož Ljubljančanov in nato pojasnil: »Olimpija oziroma njen uradni zastopnik, v tem primeru sem to jaz kot predsednik, ni podpisal nobene pogodbe. Dokument, s katerim razpolagajo pri Mariboru, je le pooblastilo za Cretujevega agenta, da lahko prodaja igralca v tujini. Na njem je podpis našega poslovnega direktorja in ne predsednika ali direktorja Milana Mandarića. Dejstvo je, da sem Cretujevemu zastopniku po pogovoru z njim dovolil, da igralca, potem ko mi je Bišćan rekel, da ga spomladi ne potrebuje, lahko odpelje v tujino, če bo Olimpija dobila 100.000 € odškodnine. Vedno mi je zagotavljal, da ima za igralca klub v Bolgariji ali na Poljskem.«

In nadaljeval … »Imam pogodbo (v njej je uraden Mandarićev podpis, višina odškodnine 300.000 evrov in dodatek k pogodbi, kjer piše, da ta pogodba ne velja za prestop v Sloveniji, op. a.).«

Prestop Cretuja očitno še ni sklenjen, moralo pa bi se vse razrešiti danes, ko se izteče prestopni rok v Sloveniji. V nasprotnem primeru, Cretu spomladi bržkone ne bo igral nikjer.

Celoten intervju z Milanom Mandarićem si lahko preberete na tej povezavi.

Članki iz rubrike